Storczyki TULIPANA998
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Ło matko.. , nie teraz .. , spac mi sie już che.. , dobranoc , nic złego sie nie dzieje , wypuszcza , raczej pęda
, znowu sprawdziem
.

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Storczykowa - floksy mi się podobają.. , przydały by mi się na rabatkę
ja mam trochę floksów (2 kolory) w takiej dużej donicy na podwórku. miałam kilka lat temu w ogródku, ale się potraciły, może wydusiły je chwasty... już niestety przekwitły. więcej kwiatków nie mam, za dużo przy tym roboty. tulipany były, ale przy nich nic się nie robi, po prostu kiełkują, kwitną, potem usychają i tak co roku.
- Tulipan998
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witajcie.. , strasznie zaniedbałem forum i watek storczykowy , za mało czasu mam , jutro bierzmowanie i juz rok szkolny sie konczy wiec będa całe wakacje...
.
Pędzik mini marka rośnie i ie wiem nawet kiedy białemu z różowa warżką i ogromnymi kwiatami wyrósł i ma ze 3 cm...
, vandusi z jednym korzonkiem podsechł w połowie ten korzonek , ale z bboku wybija rozgałezienie i puściła nowego korzonka i bedze jeszcze jeden
.
Mój nowy nabytek , bo dawno niekupowałem żadnych storczyków... , miltonia z 4 pędami kwiatowymi , powinna mieć 20 kwiatów , ale nie wiem czy sie tak dobrze zaaklimatyzuje...
, jak niosłem to wiło i lało....

za 70 zł
Pozdrawiam serdecznie

Pędzik mini marka rośnie i ie wiem nawet kiedy białemu z różowa warżką i ogromnymi kwiatami wyrósł i ma ze 3 cm...

Mój nowy nabytek , bo dawno niekupowałem żadnych storczyków... , miltonia z 4 pędami kwiatowymi , powinna mieć 20 kwiatów , ale nie wiem czy sie tak dobrze zaaklimatyzuje...

za 70 zł
Pozdrawiam serdecznie

-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
Fajna, a gdzieś ją kupił..? Byłem tak 2 tygodnie temu u was na rynku to miltonie były po 35zł no ale nie miały 4 pędów 

ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- Tulipan998
- Kontakt:
Patrysiu / Katehoney - dziękuję
Mariusz - Na rynku... ?
W Sokołowie... ? , miltonie.. ?
z jakiej paki.. ?
. Ja kupiłem w kwiaciarni
. Ja byłem wtedy na rynku ale niewidziałem...
. Robiłem wielgachne zakupy ogrodowe
.

Mariusz - Na rynku... ?

-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
Było stoisko ze storczykami jak się już wychodzi, tam jest chyba straż. Falki byly po 25zł a miltonie 35zł i jeszcze chyba jakis rodzaj... ale ludzie dosyć kupowali. Znaczy to może tak z 3tygodnie temu,człowiek siedzi w domu i czasu nie liczy
Wtedy jeszcze drogie były kwiatki bo tez miałem coś zakupić, ale stwierdziłem że poczekam aż stanieją. Ale falki były fajne...

ogródeczek
storczyki
storczyki
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.