Justynko, Ty wiesz czym człowieka rzucić na kolana

Szczególnie przypadła mi do gustu taka forma piramidki. Mmmmm Idę się jeszcze pogapić :P
Ja już od dłuższego czasu sie na te prowadzenia hojek gapię , bo strasznie mi się podobają.Abudabi pisze:Jest urocza - taka malutkaJak urośnie będzie piękna
![]()
Ja na razie zastanawiam się, jak poprowadzić swoje hoje. Gracilis i bella będą wisieć, bo nie da się inaczej, ale pozostałe chcę poprowadzić po pałąkach. Chciałabym z nich zrobić kiedyś taką "ściankę"tzn przegrodę jadalnia-kuchnia
![]()
W każdym razie, chciałam pokazać Ci sposoby prowadzenia - moje natchnienieto strona sklepu z hojami,ale interesują mnie podpórki i pałąki 8)
http://www.group-unique.com/29115414-C5 ... 48AE.W5Doc
A, chyba od dwóch tygodnianoli pisze:Kasiu a od kiedy Ty jesteś srebrna? Bo ja to nigdy nie zauważam tych kolorków
Im Was lepiej znam, tym bardziej Was lubię. Im bardziej Was lubię, tym więcej piszętreissi pisze:A nie mówiłam, że to szybko leci. Dwa tygodnie i już prawie drugie tyle postów trzasnęła
Ciii Ilonka, bo jeszcze się dowieanoli pisze:No bo o samych roślinkach nie piszesz:P Ale o tym niech lepiej m. nie wie :P8)