Mój ogród - Ewelina - 2008r
- ZosiaM
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewelinko piękne kolory i cudowne otoczenie po prostu śliczne ,
nie wiem co powiedzieć tak mnie ta jesień u ciebie urzekła

Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 lip 2007, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Ewelinko,
Pospacerowałam sobie po Twoim jesiennym ogrodzie, zatrzymałam się przy gustownych kompozycjach kwiatów i figlarnych dyniach... i nic mi nie pomogło!
Zdecydowanie za ładnie jest u Ciebie! Doprawiasz mnie o poczucie winy i jedyna rzecz na jaką mam ochotę po wizycie w Twoim ogrodzie, to wziąć grabie, szpadel, widły, gracę... a najlepiej wynająć ogrodnika, bo sama sobie nie poradzę...
Nie zaglądam do Ciebie często, ale kiedy zaglądam, to z ogromną przyjemnością!

Pospacerowałam sobie po Twoim jesiennym ogrodzie, zatrzymałam się przy gustownych kompozycjach kwiatów i figlarnych dyniach... i nic mi nie pomogło!

Nie zaglądam do Ciebie często, ale kiedy zaglądam, to z ogromną przyjemnością!

- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
" Lubię święta- ten niezwykły czas
I choinkę , kolędy i barszcz...
Szkoda ,że są w roku tylko raz
Lubię święta, bardzo lubię święta ..."

Na nadchodzące Święta Bożego Narodzenia , wszystkim "forumowiczom" życzę zdrówka , pomyślności, miłych chwil spędzonych w gronie rodziny i przyjaciół przy choince i z pastorałką w tle.
Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym 2009 Roku
Ewelina
I choinkę , kolędy i barszcz...
Szkoda ,że są w roku tylko raz
Lubię święta, bardzo lubię święta ..."

Na nadchodzące Święta Bożego Narodzenia , wszystkim "forumowiczom" życzę zdrówka , pomyślności, miłych chwil spędzonych w gronie rodziny i przyjaciół przy choince i z pastorałką w tle.
Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym 2009 Roku

Ewelina
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Poddałam się świątecznemu nastrojowi - prócz choinki, stroików na stoły ze świerku, jałowca i ostrokrzewiu , jemioły , która już tradycyjnie zwisa spod sufitu w holu , kusząc wszystkich do ...pocałunków, oprócz plejady aniołów i anielic , które sfrunęły ze strychu , by obsiąść komody i półki, zabrałam się za ozdabianie domu i ogrodu z zewnątrz . I tak wokół dachu o zmroku świecą się maleńkie lampeczki , na drzwiach pojawił się świąteczny wianek, a na magnolii - imitacja śniegu ?
Popatrzcie na efekty:

Wszystkim odwiedzającym ten wątek raz jeszcze życzę ZDROWYCH,RADOSNYCH, PIĘKNYCH ŚWIĄT
I WSZELKIEJ POMYŚLNOŚCI W NADCHODZĄCYM NOWYM ROKU.
Popatrzcie na efekty:

Wszystkim odwiedzającym ten wątek raz jeszcze życzę ZDROWYCH,RADOSNYCH, PIĘKNYCH ŚWIĄT
I WSZELKIEJ POMYŚLNOŚCI W NADCHODZĄCYM NOWYM ROKU.

- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
Ewelinko - słów brak.. tak pięknie u Ciebie
.. te siedzące anioły są rewelacyjne - sama szukałam takich w tym roku - ale nie udało się... wianek na drzwiach i ozdoba kominka szczególnie mnie zachwyciły .. no i kolekcja aniołów i szopka ..
Ja od wczoraj nadrabiam zaległości forumowo- pocztowe .. na razie biegam po waszych ogrodach, na końcu zajrzę do siebie

Ja od wczoraj nadrabiam zaległości forumowo- pocztowe .. na razie biegam po waszych ogrodach, na końcu zajrzę do siebie

Witaj Ewelinko, u Ciebie jak zwykle wszystko pod kontrolą.Wszystko na czas, urządzone i przystrojone pięknie i ze smakiem.Cudne plejady aniołków i przepiękne stroiki.Twoje pomysły uwiecznione na zdjęciach będą wskazówką i pomocą przy naszych własnych próbach strojenia mieszkań i ogrodów.Mam nadzieję, że się nie obrazisz za to.W zamian pokażę co mnie się udało wydziergać nowego na choinkę.
Choinka i pokazywany wcześniej aniołek i dzwonek

oraz nowe gwiazdki

Choinka i pokazywany wcześniej aniołek i dzwonek

oraz nowe gwiazdki

-
- 1000p
- Od: 27 lip 2007, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewelinko pięknie ustroiłaś dom na święta - mi szczególnie przypadł do gustu wianek na drzwiach, jest cudny!
Stroiki też prześliczne - sama je robiłaś??
wszystkiego dobrego w Nowym Roku Ci życzę
Stroiki też prześliczne - sama je robiłaś??
wszystkiego dobrego w Nowym Roku Ci życzę

Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
Ewelinko pięknie 

Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Witaj Ewelino
Dzisiaj do ciebie trafiłam i co tu dużo mówić-rewelacja!!!
Masz ogród jak marzenie,taki w jakich bardzo gustuję.Stare drzewa,są chyba jego największym atutem,bo stworzyły klimat nie do osiągnięcia bez nich.Urzekły mnie wszelkie pnące rośliny jakie masz,pnącza przy ogrodzeniu i na domku-cudowne.Kolejna rzecz to kolorystyka-zieleń w wielu odsłonach mnie zachwyca.
Dekoracje świąteczne piękne,nastrojowe i klimatyczne.Nawet zauważyłam,że mamy takiego samego aniołka
Podsumowując;szyk,elegancja,nastrój i fachowa ręka.
Pozdrawiam cię serdecznie

Dzisiaj do ciebie trafiłam i co tu dużo mówić-rewelacja!!!
Masz ogród jak marzenie,taki w jakich bardzo gustuję.Stare drzewa,są chyba jego największym atutem,bo stworzyły klimat nie do osiągnięcia bez nich.Urzekły mnie wszelkie pnące rośliny jakie masz,pnącza przy ogrodzeniu i na domku-cudowne.Kolejna rzecz to kolorystyka-zieleń w wielu odsłonach mnie zachwyca.
Dekoracje świąteczne piękne,nastrojowe i klimatyczne.Nawet zauważyłam,że mamy takiego samego aniołka

Podsumowując;szyk,elegancja,nastrój i fachowa ręka.
Pozdrawiam cię serdecznie