Ogródek KaRo cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witam wszystkich moich gości!
Wreszcie mam dostęp do moich zasobów ,ale to bardziej dokuczyła mi Krzysztofie awaria
niż krótkotrwałe kłopoty z operatorem.
Mąż twierdzi,że nie jesteśmy zadowoleni z dostawcy ale ja jestem,bo dla mnie ważny jest kontakt ze światem ,czasem wolny ale lepiej jak jest niż zupełne odcięcie od świata.

Adminku - nie wiem czy tu kiedykolwiek zajrzysz - ale wiedz,że jestem Ci niezmiernie wdzięczna . :D :D :D
A skoro już mogę ...to pokażę Wam igraszki mojej Redy...zasłużyła sobie na tę sesję :D
Zapraszam! :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam Wszystkich szczęśliwa,że mam już dostęp do komputerka. :D
Katka
200p
200p
Od: 29 cze 2007, o 17:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Zdjęcia fantastyczne, zawsze zaglądam do Ciebie pooglądać coś pięknego, a te pomarańczowe dzióbki podczas karmienia to mistrzostwo :shock: :D .
Pozdrawiam
Katka
Mój zielony zakątek
Awatar użytkownika
Ewa_888
---
Od: 11 maja 2007, o 11:17

Post »

KaRo, a gdzie się znajduje się to wrzosowisko? Reda jest fantastyczna. Trzecie zdjęcie mnie powaliło. :D :D :D
Pozdrawiam Ewa

Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 2 kwie 2007, o 18:08

Post »

Jak jest pies, to ja oczywiście nie mogę nie odpowiedzieć :D Fantastyczna psina! Co zdjecie to wymięknięcie :wink: , a już Reda we wrzosach - bomba! :D
Awatar użytkownika
Janek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 21 paź 2006, o 13:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

jeny! bombowa psinka! a to zdęcie we wrzosach naprawde suuuper!
Mój Ogródcz. 1 cz. 2
Zapraszam!
tengel27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sie 2007, o 17:54

Post »

Psinka wspaniała - ma super gryzak :lol: :lol:
Dawid
Awatar użytkownika
anu-la
200p
200p
Od: 19 cze 2007, o 16:44

Post »

Krysiu wspaniale udało ci się uchwycić jaskółki ;:63 no a Twoja Reda to przesympatyczna modelka :D . Teraz już wiem, że to w naturze tych psów jest takie wytarzanie się. Niedaleko mnie są dwa takie pieski, jednemu zdarzają sie ucieczki i wtedy zawsze jest cały w błocie, nawet zastanawiałam się nieraz, jak było sucho, gdzie on znalazł jakieś błotko? Ale i tak jest słodki nawet jak go ktoś przeganiał z ogródka to on uważał że się chce z nim pobawić :D

Pozdrawiam serdecznie

Anu-La
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

No i kto teraz powie, że psy nie mają mimiki niemal jak ludzie!!! Tylko trzeba ją umieć odczytać, albo choć utrwalić, jak to fajnie, że są aparaty fotograficzne :D

No cudna jest, te zmrużone oczęta, albo szeroki uśmiech na pysku, albo szczenięca radość z samego faktu, że się biegnie po piaszczystej drodze :D No a upapranie się w błocie (woda i potem piach to taki koktail wstrząsający, a nie mieszany), to chyba największa przyjemność :lol: :lol: :lol:

Bosssska :)
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
FIGA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2007, o 10:21

Post »

Reda jest niesamowita :P
Czy w wodzie, czy w piasku :P
Ciekawe co sobie myślała na ostatnim zdjęciu :P
Minka jej wskazuje na to że myślami była daleko :P Obrazek
Moje linki
KATARZYNA
Awatar użytkownika
piku
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 12 lip 2007, o 13:20

Post »

KaRo, masz super psinę ;:113 . Mój to jest taki paniczyk, że ani do błota ani do wody, chyba że go zmuszą nadmierne upały.
pozdrawiam Wiesia :wit
ogród / siedlisko / sukulenty / inne roślinki
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Kontakt:

Post »

Mam w drugiej częśći ogrodu rozstawiony basen - duży ,o średnicy 3 m,w tym roku nie był wykorzystany przez domowników - tak się złożyło - korzysta więc Reda. :D
Uwielbia wpadać do niego z rozpędu ,odbija się łapami i wskakuje,potem tarza się na trawie lub kupie piachu (bo u mnie trwają wieczne remonty więc i piasku jest pod dostatkiem).Robi to codziennie lub nawet kilka razy dziennie,a w największe upały po prostu stała w tym basenie i stała i stała sobie.....
Zdecydowanie gorzej jest jeśli idziemy na spacer i mijamy kałuże,czasem błotne i głębokie ale także cuchnące :evil: .Jednak skoro pozwala się jej moczyć to trzeba tolerować również cuchnące kałuże,potem kąpiel w domu .
Tak jak pisze anu-la o jednym ze znanych jej psów,Reda również uwielbia ucieczki w nieznane,pędzi na ogół na łąkę gdzie właśnie są te cuchnące kałuże i wraca stamtąd wyczochrana.
Najczęściej jedziemy na lotnisko i stamtąd wyruszamy na 1,5 godzinny spacer w las .
To tam znajdują się te ładne widoki ,które widzicie na zdjęciach,olbrzymia woda,wrzosowisko ,łąka itp.
Reda jest naprawdę cudowna,każdy kto przychodzi do nas jest obowiązkowo wylizany i
radośnie obskoczony .Choć nie każdy to lubi...
Nie znam bardziej pogodnych i przyjacielskich psów,sama jestem zaskoczona bo ciągle odkrywam coś ujmującego w jej zachowaniu.

Obrazek
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Kontakt:

Post »

W moim ogródku dziś nie czuć jeszcze jesieni.
Może jedynie poranna temperatura i wieczorna wilgoć sugerują ,że nadchodzi koniec lata.Kwitnie wiele moich roślin:

Obrazek
Przefarbowana Hortensja ogrodowa.

Obrazek
Róże - ....

Obrazek
....różne ....

Obrazek
...dużo ...

Obrazek
...prawie wszystkie.

CDN
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 2 kwie 2007, o 18:08

Post »

Ojejejej, jakie cudne! Gratuluję udanego przefarbowania hortensji, wyszła zjawiskowo, też bym taką chciała... A róże - oj zadroszczę jak nie wiem takiej ilości i różnorodności. Ale róże mam w przyszłorocznych planach, ha ha :D ale na pewno nie tyle :(
Awatar użytkownika
KaeR
1000p
1000p
Od: 10 maja 2007, o 18:09
Kontakt:

Post »

Witam.
Widzę Krystyno, że przefarbowanie hortensji się udało (pisałaś wcześniej, o takim zamiarze i proszę jest)
Co ty masz za róże które o tej porze jeszcze tak ładnie kwitną (bo to chyba aktualne zdjęcia), naprawdę świetne.
Zawsze bałem się uprawiać róże bo miałem wrażenie, że przy nich jest dużo pracy. Gdybyś była tak miła i krótko opisała niezbędne zabiegi metodą "łopatologij". Może bym wsadził więcej, takich kwitnących późno (mam dwa kszaczki ale już dawno przekwitły.

Obrazek

Pozdrawiam, Krzysztof.
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Kontakt:

Post »

Krysiu- bardzy ładny kolor uzyskałaś, taki fiołkowy.
Róże piękne, Krzysztofie nie każdy może takie takie mieć,
Krysia jest specjalistką w ich hodowli. :D
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”