Rośliny doniczkowe - effa
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- effa
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
Dzięki kochane za miłe słowa 
M ma mi półeczkę zrobić, decha już nawet jest kupiona tylko teraz trzeba zrealizować pomysł
Chciałabym taką długą 1,5metrową z zakrytymi uchwytami. M główkuje jak ją zrobić bo obawia się trochę tej długości że nie wytrzyma, no ale jeszcze nad tym pomyślimy 
Przed chwilą skończyłam oglądać film na HBO pt.:"Credo". Lubię oglądać filmy typu thrillery czy horrory. No i coś mnie podkusiło... chyba ten sam demon z tego filmu... kurczę straciłam półtora godziny, film był okropny, nie podobał mi się w ogóle
ech... już w połowie wiedziałam że nic ciekawego ale czekałam z nadzieją że może jednak... no i z taką samą nadzieją dobrnęłam do końca i NIC 

Aguś moja w tym głowabayaga pisze:tylko jedno mnie zastanawia ....gdzie ty to postawisz?

Przed chwilą skończyłam oglądać film na HBO pt.:"Credo". Lubię oglądać filmy typu thrillery czy horrory. No i coś mnie podkusiło... chyba ten sam demon z tego filmu... kurczę straciłam półtora godziny, film był okropny, nie podobał mi się w ogóle

- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wow Ewo, świetne sukulenciki Ci się trafiły.
Widzę że i ty za nimi przepadasz
Pomyślnego otwarcia wątku.
Pozdrawiam Cieplutko
Kaśka

Pozdrawiam Cieplutko
Kaśka
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- effa
No i zawitały u mnie dwie Kasie
Bardzo mi miło dziewczyny, że wpadłyście do mnie 

to wiesz...
skubnęłabyś też dla koleżanki? 

Tak, straszecznie na nie zachorowałam, a wątek to pewnie na wiosnę utworzę jak co nieco już podrosną małe szkrabkikati-1976 pisze:Widzę że i ty za nimi przepadasz![]()

Kasiu!!!! Jakby to był jakiś taki co ja nie mamkatrina26 pisze:Maluszki super, rypsalisy muszę sobie sama sprawić, pamiętam że na mojej uczelni jest taki ogromny okaz. Jak będę w pobliżu to muszę się koło niego zakręcić.

- effa
basga pisze:Ewciu-widzę,że lubujemy się w tych samych gatunkach filmów,ja jeszcze lubię medyczne i wszelkie kryminalne. :P

A tak ap ropo jutro na TVN o 22.20 leci "Morderstwo doskonałe" z Michaelem Douglasem i Gwyneth Paltrow. Film, co prawda sensacyjny i żadna nowość ale wart oglądnięcia

Kasiu tak samo jak ja szykuję się przejść do mojej starej szkoły bo tam też kwiaty na parapetach zawsze stały ale wtedy co innego w głowie było. Tylko po pracy niestety za późno i sprzątaczki by mnie przegoniły... ale myślę że w końcu musi się udać w jakiś pewien wolny słoneczny dzieńkatrina26 pisze:Jeśli tylko zabłądzę w tamte strony, i jeśli to rypsalisik na pewno jest, bo wiesz ja się wtedy nie interesowałam tak bardzo roślinami, a teraz jak myślę jakie cuda tam były..

- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewo jutro zamieszczę już resztę sukulentów jakie posiadam. To są też dzieciaczki jak i Twoje. Popatrz sobie. Może na wiosnę czymś uda nam się wymienić.
Znasz już mnie z tej strony, że lubię wynajdować nowości, więc do tego czasu może uda mi się coś ciekawego zakupić. Dorodna roślinka da się podzielić bez gadania

Znasz już mnie z tej strony, że lubię wynajdować nowości, więc do tego czasu może uda mi się coś ciekawego zakupić. Dorodna roślinka da się podzielić bez gadania

Moje doniczkowce i sukulenty
- rosiowa
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
Ewuniu, pamiętam, że były jeszcze dwie euphorbie, chyba dwie opuncje, ale reszty nie pamiętam. Napisz mi jakie jeszcze maluch Ci się nie przyjęły, to naszykuję na wiosnę nowe. Euphorbia infausta dla Ciebie już ma korzenie 
A rhipsalisy cudne

A rhipsalisy cudne

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- effa
Kasiu pewnie że tak bez dwóch zdańkati-1976 pisze:Może na wiosnę czymś uda nam się wymienić.

Gosiu dziękuję ślicznierosiowa pisze:Ewuniu, pamiętam, że były jeszcze dwie euphorbie, chyba dwie opuncje, ale reszty nie pamiętam. Napisz mi jakie jeszcze maluch Ci się nie przyjęły, to naszykuję na wiosnę nowe. Euphorbia infausta dla Ciebie już ma korzenie
A rhipsalisy cudne

A rhipsalsisy to wiesz