Olu brawo mój aparat, ktory ma funkcję robienia zdjęć seryjnych

Poszukaj w swoim, może też ma. W zwykłym trybie bardzo trudno "dorwać dziada" i zrobić mu ostre ujęcie
Mariolko witaj

Busz powojnikowy jeszcze się zagęści, bo właśnie dokupiłam kilka

Masz rację, gdy wszystko zakwita satysfakcja jest ogromna
Ewelinko już pisalam Oli - poszukaj w swoim aparacie funkcji robienia zdjęć seryjnych. Wtedy o wiele łatwiej uchwycić szybko poruszajace się obiekty
Aniu dziękuję, fruczak zazwyczaj umykał mojemu obiektywowi, dopiero po odkryciu w moim aparacie funkcji robienia zdjęć seryjnych sesja się udała

Ja najpierw kupowałam tylko wielkokwiatowe, ale gdy zobaczyłam jakie ilości kwiatów potrafią mieć włoskie całkowicie się do nich przekonałam. Asao normalnie powinien zabierać się do ponownego kwitnienia, ale przez ten opóźniony start wiosną zaczyna kwitnąć dopiero teraz

Cóż - lepiej późno niż wcale

Dzwonków ci u mnie dostatek
Przyjechały powojniki. Powiem wam, że nie mam do nich większych zastrzeżeń, zwłaszcza biorąc pod uwagę ceny?
Viola już kwitnie, więc wiadomo, że to on. Z pąka Miss bateman wystają czerwone pręciki, więc też jest szansa na zgodność, a z grupy Atragene nie mam jeszcze zadnego, więc będę zadowolona z każdego.
Sadzonki oznaczone są przyzwoitej wielkości, tylko Viola ma złamany pęd. Te po 5 zł też niczego sobie, zresztą sami zobaczcie
A tymczasem w ogrodzie?
Liliowce stopniują mi emocje i codziennie zakwita jeden
Siewki floksów- każda inna i każda ma większe kwiaty
Nie może zabraknąć krwawników
Pysznogłówki coraz liczniejsze
Kolejne lilie i jeżówki
M-me Julia Correvon nie ustępuje Etoile Violette?
Czy trochę nie za wcześnie na rudbekie?...
Pierwszy raz mi zakwitła, ale już ją uwielbiam ? trójsklepka
Już nie mogę się doczekać, kiedy będzie można się opychać