Witaj Geniu
Piękny wspaniały i niezwykle kolorowy ogródek posiasz
Przecudne kwitnienia wiosenne tulipanów, pierwiosnków, hiacyntów i krokusów.....
Ale najbardziej zafascynowały mnie wielobarwne liliowce Szkoda tylko, że nie zbierasz nasionek. Warte są rozmnożenia.
Geniu imponująca kolekcja prymulek.
U mnie też w ogrodzie jakieś resztki chryzantem kwitną i trochę koloru dają żurawki szczególnie teraz jak odgrzebałam je z liści dębowych i sosnowych igieł.
Zima zbliża się nieuchronnie ale właśnie takie wiosenne zdjęcia jak pokazujesz będą nas podtrzymywać na duchu.
Geniu...sasanki bardzo ładne i wdzięczne kwiatki. . Masz ich od wyboru do koloru. . U mnie najbardziej przyrasta fioletowa, biała coś słabo. . Co do zamykania wątku...teraz gdy czasu jest więcej na oglądanie. i odgapianie. . Niemniej pozdrawiam i wybór należy do ciebie.
Już sama nie wiem czy to fotki z lata. . W białego ciemiernika bym uwierzyła, u mnie już kwitnie. . Podwójnego wysiałam nasionka, ciekawe czy coś się na wiosnę wykluje. . Masz Geniu bardzo ładną kolekcję ciemierników.
Wiadomo, twój ogród jest bezkonkurencyjny. Co będzie w przyszłym roku, jeśli weżmiesz znów udział w konkursie?
Coś mi się pomieszało i wypatrywałam twojego ogrodu w Ciechocinku. Już wiem, czemu nie znalazłam. Ale w Ciechocinku też byś wygrała!