Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Iwonko dziękuję za troskę kochana ;:196 Na szczęście to zwykłe przeziębienie, ale taki uprzykrzony wirus, że nie chce odpuścić i już drugi tydzień ma się w najlepsze.... ja niestety trochę gorzej :roll: Dostałam Bactrim i mam nadzieję, ze zadziała, bo domowe sposoby i homeopatia nie dały rady...
eMa podpytam o środki do kufra.... Wiem, że będzie go polerował w ten sposób, żeby nie był gładki, tylko żeby struktura drewna była taka chropowata, wyczuwalna pod palcami.... to jakąś szczotką chyba się robi, a później będzie pokrywał jakimś preparatem, który wejdzie tylko w szczelinki.... Bardzo podoba mi się taki efekt, pokazywał mi na fragmencie.... jeśli kiedyś nadejdzie ta wyczekana chwila ( niestety nie mam nadziei, że będzie to szybko :roll: ) to cyknę fotki i pokażę :D

Aguniu ja też wczoraj nie wytrzymałam i pod pretekstem cyknięcia kilku fotek wycięłam część zaschniętych liliowych badyli :wink: :lol: Nacięłam też trochę gałązek iglastych do wianuszków..... i dziś chyba będę ,,wianuszkować,,..... a i wczorajszej nocy przyjechała Ola i chcę spędzić z nią jak najwięcej czasu, tak, ze do ogródka i tak bym nie poszła..... a do poniedziałku mam nadzieję, będzie już lepiej z tym paskudnym przeziębieniem, bo moje cebule tulipanów i krokusów wciąż czekają....
Ja Tobie również życzę zdrówka ;:196

Grażynko las o tej porze jest niesamowity..... chyba nie ma piękniejszego okresu, jak ten, kiedy przebarwiają sie drzewa i krzewy..... jestem wściekła, bo przez silne przeziębienie nie mogę pójść na taki bajeczny jesienny spacer ;:145

Kilka fotek.... w ogrodzie już bardzo jesiennie....

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Aguś podziwiam twój kunszt kompozycyjny...o każdej porze roku ogród wygląda bosko ;:333
Awatar użytkownika
baasik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 sie 2013, o 16:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jesiennie czy niejesiennie - zawsze pięknie i tak... czyściutko :)
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Aguś zdrowiej,a twój ogród jak zwykle wystawowy ;:196
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Też Cie dopadło choróbsko ;:168 Mam to samo,aż mnie rwie do ogrodu ,ale poty mnie oblewają a łeb rozrywa ;:223 Masakra!Kuruj sie kochana!
Cudny ogród ...zachwyca feerią barw ;:180 Podziwiam ;:196
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31

Post »

Agnieszko, kuruj się. Ogród jesienny przecudnej urody. U mnie dzisiaj pochmurno, wietrznie i będzie padać chyba.
Pozdrawiam - Justyna
Awatar użytkownika
sangwinaria
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2011, o 14:05
Kontakt:

Post »

Agnes wspaniałe kompozycje jesienne . Dobry pomysł na ozdobienie domu :wit
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Badzo jesiennie, ale mimo to kolory bardzo żywe. Ja to już mam raczej szaro, bo gdzie spojrzę, tam suche liście.
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Agnieszko, jesień u Ciebie jest taka klimatyczna...bajka ;:196
Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz? ;:168
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

aage pisze:Aguś podziwiam twój kunszt kompozycyjny...o każdej porze roku ogród wygląda bosko ;:333
Podpiszę się pod tym rękami i nogami ;:215
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aguś dziękuję ;:196 bardzo się cieszę, że podoba Ci się ogródek, który stworzyłam i nadal tworzę, bo skończony to on chyba nigdy nie będzie, ciągle coś zmieniam, przesadzam , przycinam 8-) :lol:

Basiu dziękuję ;:196 Wiesz... tak do końca czyściutko to nie jest :lol: .... na trawniku leży mnóstwo liści, ale ja je usuwam, dopiero gdy jest ich naprawdę bardzo dużo i mogą zaszkodzić trawnikowi, bo tak naprawdę , to ja bardzo lubię takie dywany z liści, ścielące się po trawniku...... to jest dla mnie taka prawdziwa, cudowna jesień :D

Martusiu dziękuję bardzo ;:196 i za życzenia zdrówka i za pochwały ogródka ;:167

Danusiu taki zdradliwy teraz okres..... niby nie zimno, człowiek popracuje w ogródku, zgrzeje się , a zimny wiaterek przewieje i choróbsko gotowe.....a jeszcze tyle paskudnych bakcyli wszędzie wokół.... mnóstwo ludzi jest chorych..... przychodnie oblężone :roll:
Dziękuję za miłe słowa o ogródku ;:167

Justynko dziękuję ;:196 U mnie też dziś wiał silny wiatr i padało, ale były chwile, że i słoneczko ślicznie świeciło :D
Mam nadzieję, że weekend będzie ładny i słoneczny ...

Zosiu witaj ;:167 Miło mi bardzo, że jesienne dekoracje przypadły Ci do gustu :D

Wandziu u Ciebie pod dębami faktycznie wszystko szybciutko pokrywa się ogromem liści..... u mnie drzewka tylko owocowe, niby niektóre całkiem duże, ale to nawet nie ma porównania do ilości liści u Ciebie....

Kasiu cieszę się bardzo, że podobają Ci się moje jesienne klimaty ;:167 Sadzę sporo krzewów, które przebarwiają sie jesienią, bo bardzo, bardzo lubię takie kolorowe obrazy :D Marzy mi się czerwonolistny klonik, ale bardzo obawiam się jego delikatności i przemarzania i tak ciągle z niego rezygnuję.....
Zdrówko mam nadzieję już będzie coraz lepsze..... dostałam troszkę leków i chyba zaczęły działać :D

Iwonko mój ogród, to moja oaza spokoju i relaksu, która sprawia mi ogrom radości..... nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że podoba się ;:196

Nie wyobrażam sobie jesieni w swoim ogrodzie bez chryzantem i marcinków..... teraz królują ;:167

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Agnieszko prześliczne marcinki i takie zgrabne kępy :D
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

A są piękne, szczególnie te białe maluchy ;:215
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Przepięknie wyglądają przebarwiające się liście na tle zielonych iglaków.
Niesamowity kontrast. ;:173
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Marcinki masz śliczne i tak ładnie rozkwitły ;:215 moje ciągle w półrozkwicie czekają na ciepełko, chyba. Podobnie chryzantemy, kwitną tylko żółte a ciemne dopiero zaczynają pokazywać kolory. A hosty już wycięłam a takie śliczne były.
Trzymaj się i zdrowiej kochana ;:168
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”