JADZIU

mnie czasem ten mój kawalątek nie za bardzo sie podoba ,ale jak zrobi się busz to już jest całkiem całkiem
JOASIU

czy ja wiem nie ma na razie żadnego przeznaczenia .Były w nim czekoladki .Teraz zaczęłam robić większy dla synowej .Jak skończę nie omieszkam się nim pochwalić

bo ja chwalipięta jestem
EWCIU frywolitki to nic w porównaniu z Twoimi wyczynami
ANIU

jak twierdzisz ,ze jesteś w tej dziedzinie antytalenciem ,ale za to masz pięknie skomponowany ogródek

czego ja nie umiem i bardzo nad tym boleję
BOGUŚKO jak się cieszę ,żeś zawitała w moje skromne progi .Twoje robótki są również piękne i stoją w u mnie za szkłem
IRENKO nie ma tego złego ,ale chociaż uporałaś się z robotą

Wszyscy już niecierpliwie czekamy na wiosna, a tu zapowiadają amerykańskie mrozy
SYLWUŚ

tak na uchwycie są koraliki

Lubię się bawić

Teraz robię dla synowej na Wielkanoc koszyczek dużo większy tylko mam problem czym go porządnie usztywnić ale to jeszcze trochę
TERENIU przetacznik to dopiero wiosenny zakup i mam nadzieję ,ze porządnie sie rozrośnie i będzie co dzielić w razie czego
ANGELA-
floribunda Reimera Kordesa z 1984 r.
Kwiaty różowe, półpełne o kielichowatej budowie, złożone z około 25 płatków o lekkim owocowym zapachu .Posiada ADR .STREFA 5 Obficie kwitła calutki sezon bez przerwy i wciąż wytwarzała nowe kwiaty i wyrosła na potężny krzaczek . Osiąga wys. 1,5 m Kwitła do grudnia i chociaż ma niewielkie kwiaty śr. 5 cm jednak ma ich mnóstwo
Jest u mnie od wiosny .Jestem z niej baaaaardzo zadowolona .Nie złapała plamistości Mogę ją polecić każdemu
Pochodzenie : Yesterday x Peter Frankenfeld