Witajcie kochani

bardzo przepraszam za przerwę ,ale miałam gościa i musiałam mu poświęcić trochę czasu ,więc na pisanie go już brakło ,ale w Waszych wątkach byłam i czytałam
Szybciutko odpowiem ..........
Aniu mam nadzieję że i ja dołączę do pochwał Calebrating L. na razie lubię ją za zapach

Lacre jest cuuudowna i nie zmordowana ,ani deszcz ani upał nic jej nie przeszkadza ,inne róże obok mają przypalone od słońca liście a ona zieloniutka jakby nigdy nic i pąk za pąkiem wypuszcza ,jedyne co mnie martwi to to że miała być niższa ,ale trudno będzie okazja coś jeszcze przed nią dosadzić

Wózek na gipsówkę kupiony za grosze ,trochę go odnowiłam i cieszy oko
Dla Ciebie Lacre
Miłeczko jeżeli chodzi o Dalie to za wiele nie mam co pokazać bo w tym roku ślimaki mi je zjadły i dopiero się zbierają ,ale co zakwitnie to pokażę obiecuje,a tym czasem mam dla ciebie coś z parapetu
Daysy kochanie

jestem baaaardzo zadowolona to roślinka bardzo w moim stylu

posadziłam ją już w kilku miejscach ,uszczykuję a ona ładnie się przyjmuje i ładnie rośnie ;:215Jasne że będę chętna na Diamond Star

jak napisałaś że go kupiłaś od razu go wygooglowałam jest śliczny

Dla ciebie pierwsze kwiatuszki mojej królowej
Queen of Sweeden
Pedrowa Lacre nie pachnie ,przynajmniej ja nie czuję ,ale jest różą która całkowicie zawładnęła moim sercem ,takie zdrowe i pięknie kwitnące róże chciałabym mieć wszystkie ,a biorąc pod uwagę klimat w jakim rosną twoje róże polecam ci ją z całego serca

To Lacre z dzisiaj ,nie padało od trzech dni nie padało ,rośnie w pełnym słońcu ,Maruna za nią ledwie dyszy a ona...sama zobacz
Lacre to róża którą na pewno dokupię
Dorotko śliczna jest Celebrating L. i pięknie pachnie moja dopiero posadzona, będę ją obserwować i opisywać ,jesień już nie długo czas pomyśleć o zamówieniach

Dla Ciebie Dorotko Guernsey czytałam o nim u ciebie

mój też ledwo dyszy
Mateusz Artemis na zdjęciu to taki bukiecik na wysokości

reszta w dole nie wyglądała już zbyt pięknie ,nie ma u mnie plamistości ale musi walczyć z palącym słońcem

Dla ciebie Fisherman's Friend .....angielka
cdn.