Pamiętaj żeby jeszcze nakryć czymś z góry, mogą być nawet gazety stare pomięte w kulki i całość hop pod włókninkę i ciepełko jak się patrzy ale to dopiero jak będzie na serio zimno
JAdziu dziękuje Natalio no moje jeszcze dają rade Patrycjo mam nadzieje że będzie ok a dzisiaj mam 12 st na balkonie Moniko gazetki powiadasz hmm flizelinka jest przygotowana
a właściwie pościel z flizeliny taka szpitalana
Dzisiaj pokaże Wam coś innego - po spacerku z synem (od wtorku siedzieliśmy w domu) pozbierało się troche darów jesieni i zrobiłam sobie wazonik
świena konstrukcja ze styropianu w tym roku jeszcze jako tako zmieściłam się z kwiatami, ale jest bardzo ciasno. Chętnie zgapię pomysł w przyszłym roku
Ja bym to chyba jeszcze owinęła argowłókniną zimową - całą konstrukcję, żeby przez miejsca połączeń płyt nie dostawały zimne podmuchy i powinno być dobrze.
Byle do wiosny
Pozdrowienia Hania
Zapraszam do mojego wątku: Cz. 1 i Część 2
Haniu będzie owinięte ale jak przyjdzie chłodzik bo na razie mam ciepło na balkonie
Natalio dziękuje Jadziu tak wazonik z dyni - wydrążony środek (nie za dużo) wstawiłam słoiczek z wodą
no i mam coś oryginalnego
Witaj Małgosiu, Ale piękny styropian zakupiłaś taki inny niż tradycyjny biały
Pięknie ociepliłaś powojnik i cebulki zimą będą miały jak w raju i pięknie Ci zakwitną
Trzymam Mocno Kciuki z Hibka aby zakwitł
Piękna i śliczna kompozycja jesienna w wazoniku z dynki
A begonki wciąż piękne
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
Amarko gratuluję talentów ... budowlanych (? ) Bardzo sprytne te styropianowe okrycia
Ciekawe jakie jeszcze talenty sie ujawnią ? A my tylko kwiatki na balkonach hodujemy.