Nasze marzenie - część druga :-)
Re: Nasze marzenie - część druga :-)
Przyznasz że talerz byłby bardziej kolorowy niż schabowy na nim- przecież jemy oczami więc może warto spróbowac
, a mina bezcenna 
Pozdrawiam. Ewa
-
Pashmina2006
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No tak
To byłby "piękny" obiad
. Normalnie wybuchłam śmiechem wyobrażając sobie minę eMa
On z tych mięsożernych. Jak zupa jest to średnio zadowolony a tutaj jak by bratki dostał... 
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
-
Pashmina2006

Aniu może jednak zostanę przy mięsie
Bo ja sama bratków niet 
- iwwa

- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Madziu,to Ci storczyków pięknych przybyło !
Berberys cudny. Mój niestety padł na wiosnę, kupiłam bardzo podobny w necie,ale długo czekał w piwnicy, a jak się doczekał,to już było po ptokach...
A co to za kwiatek na domowym parapecie ? przypomina trzykrotkę.
A co to za kwiatek na domowym parapecie ? przypomina trzykrotkę.
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
-
Pashmina2006

Asiu Storczykomania trwa. Nie mogę się oprzeć
Bardzo się cieszę z tych dwóch nowych. Kwiatek na parapecie to trzykrotka. Ale często zapominam jej nazwy. Potocznie nazywam ją różową
Ofiarodawczyni powiedziała że jak stoi w słońcu to wybarwia się na różowo a jak w cieniu to na zielono.
- Renata1962
- 1000p

- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madziu berberys o tak fajniutkich listkach to udany zakup
pozdrawiam
pozdrawiam
-
Pashmina2006

Renatko dziękuję. Też mi się bardzo podoba. Poluję jeszcze na Admiration. Ale jak na złość nie mogę nigdzie na niego trafić.
- jonatanka

- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Psiak miał chęci na spacer i może poznanie jakieś koleżanki a Pańcia zaciągnęła go do Ogrodniczego. 
- Grazka226
- 1000p

- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madziu wpadam do Ciebie życząc Ci miłej niedzieli
U mnie duchota okrutna i siedzę w domku...
Buźka!
U mnie duchota okrutna i siedzę w domku...
Buźka!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- Mandragora

- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cześć Madziu! Jak Ci minął weekend? Byłaś na działce?
U mnie ciepełko, jestem w swoim żywiole
Do szczęścia brak tylko basenu.. Ale zbiornik na wodę przy studni daje radę - zawsze można wejść i chociaż nogi ochłodzić
Czekam na nowe zdjęcia 
U mnie ciepełko, jestem w swoim żywiole
-
Pashmina2006

Asiu Pewnie było jak mówisz no ale trudno
Grażynko dziękuję, niedziela była lepsza niż sobota. Zdecydowanie lepsza. A duchota to już w ogóle mnie wykańcza. Pomimo tego że rodzice mi podlewają na działce teraz w tygodniu to i tak wszystko wysycha w mgnieniu oka. Sucho jak pieprz.
Milenko Jak już wspominałam wcześniej - weekend uważam za masakryczny. Ale cieszę się że już mam go za sobą. Na działce byłam, zrobiłam nie wiele a właściwie to prawie nic. Nawet tego berberysa nie wsadziliśmy ani lawend. Skosiliśmy tylko trawę i Em pryskał na chwasty nad siatką na tej skarpie co chcę obsadzić. Tam rośnie ciągle oset. Nie możemy go wytępić. Wyrywałam już z korzeniami dziadostwo i nic. Pogoda była iście basenowa. Ale ani razu się nie wykąpałam. Mam nadzieję że teraz będzie lepiej. Już u kilku osób w wątkach napisałam - marzy mi się deszcz i chociaż lekkie ochłodzenie. Zdjęć za bardzo nie miałam czego robić bo i nic z naszych planów nie zrealizowaliśmy. Mimo to małe co nie co wkleję.
Grażynko dziękuję, niedziela była lepsza niż sobota. Zdecydowanie lepsza. A duchota to już w ogóle mnie wykańcza. Pomimo tego że rodzice mi podlewają na działce teraz w tygodniu to i tak wszystko wysycha w mgnieniu oka. Sucho jak pieprz.
Milenko Jak już wspominałam wcześniej - weekend uważam za masakryczny. Ale cieszę się że już mam go za sobą. Na działce byłam, zrobiłam nie wiele a właściwie to prawie nic. Nawet tego berberysa nie wsadziliśmy ani lawend. Skosiliśmy tylko trawę i Em pryskał na chwasty nad siatką na tej skarpie co chcę obsadzić. Tam rośnie ciągle oset. Nie możemy go wytępić. Wyrywałam już z korzeniami dziadostwo i nic. Pogoda była iście basenowa. Ale ani razu się nie wykąpałam. Mam nadzieję że teraz będzie lepiej. Już u kilku osób w wątkach napisałam - marzy mi się deszcz i chociaż lekkie ochłodzenie. Zdjęć za bardzo nie miałam czego robić bo i nic z naszych planów nie zrealizowaliśmy. Mimo to małe co nie co wkleję.
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Madziu jutro ma podobno
być chłodniej o 10*.
-
Pashmina2006

I oby to się sprawdziło.
Obiecana mała fotorelacja.
Róża powtarza kwitnienie;

Myślę że w tym sezonie zachwyci mnie kwiatami jeszcze nie raz.

Wygląda na to że Sympathie się przyjęła. Powoli otwiera pąki. Ślicznie pachnie

Róża sztamowa na pniu - pąk czy listek nowy? Dodam że ma ich sporo także bardzo mnie to nurtuje co to jest??

Hosta też ładnie kwitnie

Kilka osób miało wątpliwości odnośnie miejsca kompostownika - stoi sobie w lesie. Już jest troszkę zapełniony trawą no i obierkami po warzywach. Także kompościk się robi

A tu dalia mojej mamy. Prezent od nas. Uważam że jest piękna.

Obiecana mała fotorelacja.
Róża powtarza kwitnienie;

Myślę że w tym sezonie zachwyci mnie kwiatami jeszcze nie raz.

Wygląda na to że Sympathie się przyjęła. Powoli otwiera pąki. Ślicznie pachnie

Róża sztamowa na pniu - pąk czy listek nowy? Dodam że ma ich sporo także bardzo mnie to nurtuje co to jest??

Hosta też ładnie kwitnie

Kilka osób miało wątpliwości odnośnie miejsca kompostownika - stoi sobie w lesie. Już jest troszkę zapełniony trawą no i obierkami po warzywach. Także kompościk się robi

A tu dalia mojej mamy. Prezent od nas. Uważam że jest piękna.