W nocy złapał przymrozek,szyby rano lekko zmrożone i do tego słoneczko,które od rana świeci
Mimo,że zimno to słońce dodaje energii...
Dzisiaj mam w planie posadzić do donicy moją
Zośkę
alexia oj tak masz rację,że to moje stwierdzenie to asekuracja

Ostatnio w kalendarzu napisałam sobie " Koniec zakupów roślinek"

Zobaczymy ile dni wytrzymam...może z tydzień? Najgorsze jest to,że później z tej tęsknoty za zakupami mogę kupić dwa razy więcej...wiadomo,że wciąż czegoś mi potrzeba...nawozy,pergolki,dekoracje no i same rośliny
Dobrze,że pozytywnie piszesz o Zośce,postaram się,aby ładnie kwitła,a efekty zobaczymy później...
Kasiu-rom wczoraj po południu słonko wyjrzało i trochę poświeciło
Brzydkie kaczątko musi zamienić się w pięknego łabędzia ...
yanka witam i zapraszam częściej

Masz chyba trochę większego psa?
Maju no biedulka,ale co ja pocznę? Muszę się nią solidnie zaopiekować i miec ją pod czujnym okiem,dlatego szykuję jej miejscówkę na balkonie
Kasiu dziękuję za poglądową fotkę bambusowej piramidki

Pomyślę nad tym sposobem,ładnie to wygląda ...
Liczę na to,że różyczka tylko tak słabo wygląda,ale z czasem będzie bujna i piękna
Aneczko nie zawsze da się uratować różę,pomimo wielu zabiegów i stymulatorów,ale tą sowicie się zaopiekuję.
Już dziś ją posadzę i będę czekała na sukces
Grażynko na razie jeszcze Zośka moczy nogi,później ją oglądnę bardziej szczegółowo...
Ula mam różyczki,siedzą w misce i się grzeją,bo na dworze dziś mrozik w nocy zawitał,dobrze,że je w domu trzymałam ...
Na razie dość zakupów,ale do czasu,bo jak zobaczę w maju budzące się róże w szkółce to na pewno znów coś przytargam
Madziu poczytałam trochę na internecie o niej i dziewczyny potwierdziły,że ona tylko na fotce jest ładna,a w realu wygląda o wiele gorzej ...
Bożenko o to fajnie,że masz tą odżywkę,chciałam zaaplikować ją mojemu storczykowi i wypróbować działanie.
W paczce jest chyba 5 ampułek,więc się opłaca

To musi upłynąć trochę czasu zanim zobaczysz efekt
Szkoda,że sklepy i centra w moim mieście są tak okrojone z asortymentem
Milenko mam Lionsa i zaraziłam się jego pięknem u AniAnn,poza tym czytałam dużo pozytywnych opinii o tej różyczce sztywno wyprostowanej z kremowymi kwiatami
Mając na myśli kupiona wcześniej to w tamtym roku

Nie mam najnowszej oferty,poszperam w necie co nowego mają...
Jeśli chodzi o banana,to ja pierwszy raz zastosuję ten sposób i czytałam,że całą skórkę po bananie wrzucasz do dołka ...
Ale mnie rozbawiłaś,że dałaś kawałek miąższu

Sama nie zjadłaś,a oddałaś różyczce,to się nazywa miłość
Kolor Orange wspaniale dodaje energii