Witajcie.Prace jesienne zakończone.Warzywnik przekopany z obornikiem,wszystko co było do posadzenia posadzone,nasionka an akcje gotowe to wysłania.To ile mamy miesięcy luzu?Teraz będzie czas na nadrabianie i podziwianie letnich obrazów waszych ogrodów..Na zimowe wieczory mamy z eM zaplanowane zbudowanie nowego kurniczka i tunelu foliowego.Foliak będzie miał konstrukcje drewnianą Zostało nam po rozbiórce stodoły troszkę drewna to wykorzystamy na foliak.Podzielcie się opiniami na temat tunelu foliowego w konstrukcji drewnianej,bardzo proszę.Czytałam wiele opinii na temat tuneli z rurek, ale nie są one zachęcające.A może macie jeszcze w innej konstrukcji?Może uda nam się jeszcze przed zimą obudować studnię.
Anym tych nabytków to jeszcze nie koniec na wiosnę już upatrzone inne różyczki .
Aniu-Sweety nowy awatarek,

jak ładnie.Ja tez się zastanawiałam jak kot utrzymuje równowagę na tak cienkiej rurze.To jej ulubione miejsce.
Jolu ja chyba na działce szybciej skończę"remont" jak w domu

Chociaż ,jak tak dalej będę zmieniać miejsca roślinom to nie będzie końca.
Alu dziękuję

.Zaraz biegnę do Ciebie znowu mi umknął Twój wątek.Zwierzaczki są kochane, nawet jak psocą.
MarysiuKicia upodobała sobie to cieplutkie miejsce chociaż dzisiaj dostała skrzyneczkę z cieplutkim kocykiem ale co tam wygody ona woli rury.

Marysiu jaki przyrost miał przez lato Mozart?
no proszę jaki luzik
Nie straszne jej mrozy.Róża NN