Zielony Świat Moniki cz. 5

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Zielony Świat Moniki cz. 5

Post »

Przepięknie Monisiu

piękne zdjęcia

piękne kwitnienia

piękne zapowiedzi kwitnień,

czekam na jutrzejszego ciapatka

pozdrawiam zwierzaczki ;:167 ;:167 i oczywiście Ciebie ;:167 ;:167 ;:167 ;:138 ;:138
Pozdrawiam, Agata.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Monia i ja nacieszyłam oczyska twoimi cebulowymi...cudne, w tym roku baardzo mnie ciesza te byki z bierdy ..oj udały im sie te cebulachy... ;:215
miłego piateczku :uszy
Awatar użytkownika
mrinwestor
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2011, o 19:21

Post »

Jakie rozczulające listki ma Willodene rose.
Chociaż ja nie fiołkowa , przy nim zatrzymałam się na dłużej.
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Moniu zdjęcia cudowne ;:oj Kocham tulipany- szczególnie te pełne ;:196 Miłego dnia ;:196
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Witam kochani piątkowo :wit

Powietrze od rana wspaniałe, cudnie się oddycha, ptaszki śpiewają jak szalone, trawka jest soczyście zielona - chwasty zresztą też ;:306 Popadało i od razu panuje inny nastrój ;:215 Moja psinka rano wróciła ze spaceru mokra jak mop i szczęśliwa jak skowronek :;230

Agatko - no nareszcie się pojawiłaś na fo bo już zaczynało nam ciebie brakować ;:168 buziolki ode mnie i moich zwierzaczków ;:196
Dorotko - masz rację - biedronka stanęła na wysokości zadania ;:172 oby tak dalej ;:172 buziaczki kochana ;:196
Jasiu - mnie te listki też się bardzo podobają ;:108 mam jeszcze jednego ciapatka fiołka ale to jeszcze maluszek i jeszcze jednego listka innej odmiany ale dopiero puszcza korzonki ;:65
Grażynko - dziękuję ;:196 ja też bardzo lubię tulipany i na pewno będę starała się upolować jeszcze jakieś cudeńka ;:215

Zapraszam na kawusię i relaks na fo zanim przyjdzie szef ;:306
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Moni u mnie dzisiaj szefa brak- miodzio ;:138
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Monika79
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 kwie 2012, o 16:50

Post »

Moniś ale ;:oj ten pierwszy skrętnik śliczny.Jak on się zowie :?: w ogóle piękne kwiatuszki pokazałaś.A ten fiołek w pstrokate liście jest super,a w jakim kolorze kwitnie :?: A ta episcia i kohleria to ja chyba jeszcze tych kwiatków w życiu nie widziałam.Aż mnie ciekawą jakie będą miały kwiatuszki.
Kwiatki Moniki
POZDRAWIAM MONIKA
Awatar użytkownika
Blueberry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2013, o 22:34
Kontakt:

Post »

Kawusię właśnie skończyłam, zapraszam później do siebie na pierogi, bo będę mieć dzisiaj wielkie lepienie ;:306 Postaram się też cyknąć jakieś fotki zielonym ale nie wiem czy dam radę wrzucić już dzisiaj :roll:
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Grażynko - to masz spokój dzisiaj ;:138 mój szef już się pojawił i ale ma spotkanie na 9.00 więc też będzie raczej spokojnie ;:108
Monisiu - ten pierwszy skrętnik jest podobny do Jessiki ale czy to on to nie wiem ;:185 fiołeczek ciapatek będzie kwitł na delikatny jaśniutki róż, muszę mu zerknąć pod listki czy już się aby nie pojawił jakiś pączek ;:224 Episcia już pokazała całego kwiatka, zdążyłam przed pracą cyknąć foteczkę ale wstawię popołudniu ;:108 a kohleria to jest odmianowa i to chyba jest odmiana Sunshine - czekam na jej kwiatki z niecierpliwością ;:65 ;:65
Natalko - pierogi ;:oj bardzo chętnie skorzystam z zaproszenia bo uwielbiam pierogi :uszy
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Monika79
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 kwie 2012, o 16:50

Post »

Natalko,z czym te pierogi :?:
Kwiatki Moniki
POZDRAWIAM MONIKA
Awatar użytkownika
Blueberry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2013, o 22:34
Kontakt:

Post »

Ruskie i z mięsem ;:108
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Wróciłaś i od razu tyle stron ;:oj
Tulipki te białe z falbankami bardzo mi się podobają. Jaka to odmiana?
Awatar użytkownika
nika28
500p
500p
Od: 11 lip 2011, o 19:11

Post »

AAAAAAAAAA..... ile piękności ;:oj ;:215 aż mnie oczy bolą od wgapiania się :shock: zwłaszcza w ciapatosci ;:167
Biedronkowe cebulki też i u mnie się zgadzają z jednym małym wyjątkiem no może z dwoma ;:306 ale zamienione tulipany śliczne, kolorowe więc wybaczam i na pewno na jesień dokupię ;:108 Twoje cebulkowe pięknie ci zakwitły ;:303
Moje "chciejstwa" domowe i działkowe.
Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie. Victor Hugo
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

Monia, możesz mnie oficjalnie, przy wszystkich po głowie nastukać ;:14 Bo ja nie byłam TYYYLE czasu u Ciebie, ale jak wróciłam z jakiegoś wolnego i zobaczyłam ile mam nadrobić to... odłożyłam ;:306 wiem, głupie, bo tych stron tylko się namnożyło :shock: ;:306 i teraz jest jeszcze gorzej ;:223 Tak więc nadrobiłam tylko ostatnie i wyczytałam, że i Ty byłaś na jakimś urlopku, ale sobie oglądałam z ciekawością zdjęcia i myślę, a gdzie balkon? ;:oj Balkonu niet ;:222 I to wszystko przez działkę ;:306 A wcześniej pisałaś o tych budzących się do życia pelargoniach, o tych wielkich styczniowych zakupach i teraz nie mam jak pooglądać, bo nie pokazujesz ;:222 No wiesz??? ;:222 No, ale na działeczce także pięknie masz ale tego noszenia wody to nie zazdroszczę ;:306

aaaa...aha, skrętniki ;:166 Jessicę to i ja mam ale ten fioletowy to taki zwykły? bo śliczny ;:108
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Moniś, ale mnie przyłapałaś z tymi lodami ;:224 Ale ja faktycznie ostatnio mam sporą na nie ochotę. :tan
Gdybym nie wiedziała, że to nie to ;:185 to pomyślałabym , że to ciążowe zachciewajki ;:306
Aga (mniodkowa) narobiła mi smaka na truskawki i poleciałam i w Lidlu nabyłam, bo ponoc słodkie i prawdziwie truskawkowe :shock:
I dzisiaj będzie z nich musik do lodów na podwieczorek :heja Wprawdzie to nie maliny, ale też czerwone :;230
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”