Wszystko śliczne ..co wylazło z ziemi..i jakie równiutkie.. to już druga ma takie ładne roslinki..czy wy je prasujecie???
Czy ja jakaś nienormalna jestem..bo mnie takie prościutkie nie wyrastają..
Wpadłam tylko na chwilę bo potrzebuje porady - czy Lilie mogę wsadzić w koszyczkach a ścianki przedłużyć z siatki którą kładzie się na styropian? - Czy to zda egzamin przed nornicami , czy jednak musi być metalowa?
Myślę,że można Koszyczki są plastikowe i wytrzymują.Lilii mi jeszcze nie wcinały, ale żonkile zeżarły
A dlaczego chcesz przedłużać,kup najwyższe,jakie są i chyba wystarczy
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka Mój ci On,Mój ci On cz.2, Mój ci on cz. 3
Mirka - mam około 20 koszyczków ale one ścianki mają dość niskie - ok 5-6 cm - to chyba za mało aby lilie posadzić - dlatego żeby nie kupować pomyślałam o siatce którą kładzie się pod tynk
Ewcia -pamiętasz może jakie masz odmiany host ?- czy wypisywałaś je gdzieś-na której stronie?- bo nie mogę znaleźć to zdałabym się na Ciebie -Ty zawsze wybierasz ładne Ela
Elu każdą hostę mam na zdjęciu opisaną - myślę ze jeżeli chcesz sugerować się wyglądem to najlepiej ze zdjęcia . Wyslę Tobie na PW jakie mam odmiany ,a obejrzeć je możesz tutaj http://www.hostalibrary.org/