Mój kawałek marzeń

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój kawałek marzeń

Post »

:wit Grażynko to Ty jeszcze konie masz? Czytałam coś o pasji Twojej córci ale że chyba konia nie ma tylko wujo ma. Czy coś pokręciłam lub coś się zmieniło?
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Madziu ja nie mam koni, mój brat ma :D I w ogóle nas wkęciły te konie na maxa :D Jedździmy do stadniny tak często jak się tylko da :) Superowa sprawa :tan A co tam u Ciebie? Jaka pogoda? U mnie gorąco ale zaczyna sie chmurzyć ;:173
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2012, o 15:49

Post »

Grażynko witam się i przynoszę kawę mrożoną z sobą :wit

Nie rozwiewaj moich złudzeń wątpieniem w skuteczność tych środków ,bo dziś w nocy wybiliśmy tyle krwiopijców,że zaludnienie w Chinach na 1 km2 wypada blado :roll:
Niestety działka z lasem fajna dopóki nie popatrzy się na to pod kątem owadów. Mamy tego x razy więcej niż na innych działach.

Konie to cudowne istoty. Sama kiedyś jeździłam i mam nadzieję zaszczepić w córce miłość do nich.
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Aniu bananową??? mniam mniam... dziękuję ;:196
Nie chciałam pozbawiać Cię nadziei na brak komarów absolutnie ;:185 widocznie po prostu to byl za słaby środek i dlatego tak mało skuteczny :D Masz rację z tym lasem ale ja i tak kocham to miejsce, pomimo komarów i nie zamieniłabym go na żadne inne ;:167 Konie masz rację to cudowmne zwierzęta :D dla mojej córki to jej życie i jestem cała z nią jeżeli robi to co kocha bo to jest w życiu najważniejsze a wielu ludzi nie ma tego szczęścia i nigdy nie odnajduje swojej pasji...

Dostałam ślinotoku na myśl o kawce... :D Pozdrawiam Cię cieplutko, nawet bardzo gorąco... ;:173
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko to bardzo dobrze że Twoja córcia ma takie pasjonujące hobby. Przede wszystkim dobrze że nie boi się koni. No ale to chyba ma po mamusi. Mamcia taka aktywna sportowo to i córcia musiała sobie jakąś czynną pasję znalźć :)
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Madzia pracuję nad tym aby kiedyś ze mną biegała, na razie jest na etapie, że mama to zło konieczne :D ale mam nadzieję, że to okres przejściowy, bo sama to przechodziłam :D Jak ostatnio kupiłam sobie strój sportowy taki rażący to powiedziała normalnie chyba cie wrzucę na wiocha.pl ;:306 ;:306 ;:306

Kurczę ja dziś jakaś niezorganizowana :roll: Zaraz zmykam do kosmetyczki :D
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj to ten wiek :) I co biegać nie chce? Powinna się cieszyć że ma mamę taką laseczkę dbającą o zdrowie i kondycje. A strój..no cóż. Kiedyś sama tak o swojej mamie myślałam a dziś uważam że chciałabym być tak elegancka w jej wieku :)
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Dzień dobry :wit Pobudka Grażynko :wit Z kawusią czekam ;:108
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

O kurcze dziewczyny taka duchota u mnie była wczoraj, myślałam, że fiknę :D nawet kompa nie włączyłam po południu, bo jeszcze przeprawę miałam z samochodem :D Otóż jadąc do kosmetyczki z koleżanką na trasie odpadłą mi osłona od silnika i jechałyśmy jakbyśmy ciągnęły za sobą masę butelek plastikowych, nieźle musiałyśmy wyglądać, dwie kobity... :D ale są jeszcze dobrzy ludzie na świecie i pan na fajnym motorze, który jechał za nami poprowadził nas do najbliższego mechanika i zamiast pindrzyć się u kosmetyczki reperowałam podwozie samochodu :D Ale panowie byli tacy mili, że usługę wykonali bezpłatnie i jeszcze sprawdzili mi podstawowe rzeczy :lol: i pożyczyli miłego dnia :D Mąż stwierdził, że może do nich będę jeździć skoro są tacy dobrzy ;:306 to taka cicha zazdrość nim szarpnęła :D ale ubaw miałam w duchu.... ;:306 To tyle z wczorajszego dnia, ale paznokietki mam zrobione ;:333

Madziu cały czas mówię tej mojej córci, żeby się sprężyła i biegała ze mną ale ona mówi do mnie mamo, chyba cię głowa boli jaka ja będę z Tobą biegać - pomimo moich mądrych wykładów na temat zdrowia nic to nie daje :lol: Ale mam nadzieję, że zmądrzeje i dorośnie :D Jaka pogoda u Ciebie Madzieńka?

Monia ale Ty jesteś ranny ptaszek ;:196 :D Ale na taką pobudkę w Twoim wydaniu jestem gotowa :D Ja już po joggingu porannym , bo po południu normalnie się nie da, bo takie gorąco ;:333 Pijemy kawusię ;:304

Zapraszam wszystkich chętnych na posiadówkę ;:304 :D
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Przywrócona wiara w ludzi od razu, prawda?
Są jeszcze gentelmeni na tym świecie :wink:
Paznokietki zrobione a jaki kolor :?: ;:224
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Grażynko poproszę przepis na kawusię bananową ;:152
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Oj Aguś w zasadzie poszłam w typowo letnie kolory, piękny pomarańcz ;:167 do opalonych rąk prezentuje się wyśmienicie ;:333 A co u Ciebie Aguś? Wszystko gotowe do wyjazdu?
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A ja myślę właśnie nad kolorem ale chyba postawię na koralowy....lubię pastele ;:170
Do wyjazdu już prawie wszystko gotowe...na dzisiaj zostawiłam pakowanie i drobnostki :wink: a jutro w drogę :tan oj poczułam już wiatr we włosach i chcę wakacji ;:131
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Aguś pastele to moje ulubione kolory ;:167 ale po prostu tym razem zaszalałam i dobrze się z tym czuję :heja Dobrze, ze troszkę odpoczniesz ;:196 i naładujesz akumulatorki ;:168
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pastele rządzą ;:oj Oderwanie od codzienności mi się przyda i da nadzieje że już wkrótce wakacje :tan
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”