Widzę dziewczyny , że kościotrupek-Adaś wpadł Wam w oko, ponieważ sama jestem "puszysta" to wolałabym też z ciałkiem jakiegoś...Ewko-Bino masz takowego na składzie?
Marysiu, Dorotko, Madziu wszystko OK a w łóżko wpadam bardzo wcześnie ostatnio chyba zbieram siły na wiosenne działania

Effka, Halinko wielkie uslinione całusy dla Was

Reniu jak skończysz u siebie to u mnie remoncik tez by sie przydał

Ewko-pipo u nas obchodzi się urodzinki, które mam w marcu-baran jestem ale chętnie kwiatek przyjmę w wigilię
Witam mężczyzn Tadek i Ed miło mi, że wpadacie

Dopiero co straż ogniowa wyjechała od nas

Mieszkający na strychu trunkowy sąsiad nie ma prądu i zawsze śpią u niego trunkowi koledzy-bezdomni . dzisiaj chcieli sobie coś ugotować na denaturowej maszynece przedwojennej i inny sasiad wezwał straż bo go tak zadymili, że nie miał czym oddychac. niewiele brakowało a ja już wyobrażałam sobie jak ten wąż, który wciągli wypełnia się wodą i wszystko nam zalewa a ponieważ stropy są drewniane to wszystko się wali a my ladujemy na świeta w przytułku

Tak było jeszcze w piatek

Pisałam już, że moja droga do pracy idzie tez przez teren szpitala psychiatrycznego a tam zobaczyłam świetną pomoc okazywaną kotom, których jest tam ogrom. Maja zrobione ciepłe budki i pełne miski i są przepiękne. Ktoś tam naprawdę o nie dba