Witajcie w mojej 'bajce"..dopiero się pisze :) prawie lato..

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej 'bajce"..dopiero się pisze :) prawie lato..

Post »

;:3
Dorotko, pierwszy raz słyszę o skrętnikach. Dopiero w Google doczytałam, że to doniczkowe. Faktycznie są piękne. Jak długo one kwitną?
Choć pewnie niepotrzebnie pytam, bo u mnie doniczkowe nie rosną, niestety.
Przy różach tylko powzdychałam. Na razie szlaban. Oby do wiosny. ;:173
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Keetee pisze: Miłego ;:4
Obrazek
:wit Dorotko, był bardzo miły i słoneczny........ :;230 Zdjęcie tak bardzo mi się podoba, że je
wywołałam ponownie ;:oj Noce troszkę chłodniejsze, ale wczorajszy dzień był bardzo piękny.
Mamy lato......... życzę dużo słonka dla Ciebie i roślinek ;:196
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Witajcie kochani środowo ;:138
Zapowiada się kolejny ładny dzień ;:3 i to jest dobra wiadomość z rana...porane juz nie tak zimny jak wczoraj u mnie
Mnie goni parę smutków z którymi musze sie zmierzyc , tatinek ma dzisiaj bardzo wazne badania przed operacja....i dygam aby dobre były ...
Dobrze ,ze w tej głowie tyle zielonego mam i Was ....bo bym chyba sfiksowała .....
Beti witaj kochana, ja tam do znaków zodiaku żadnego znaczenia nie przykładam :wink: To ty tez sierpniowa czy wrześniowa jesteś :uszy
Jadzia nie wiem jakie te panny , bo nie zaprzątam sobie tym głowy.....te co znam to fajne ludzie i wrazliwe ludzie są ;:4 Mam nadzieje ,że bedzie jeszcze długo ciepło,zapowiadali babie lato....i bardzo sobie zycze jesień taka jak rok temu :uszy
Helenko skretniki mnie zauroczyły...fajne roslinki ale rozrastaja sie solidnie i kwitna dosyc długo sa odmiany co niemal cały czas....ja dopiero mam od roku kilka skretnikó , to jak dojde do jakiegoś porozumienia z nimi to sie wypowiem...No kwiaty sama widzisz...maja zarabiste , aile mi podło sadzonek zimą.... ;:145 przecudnych ;:145 niebawem zakwitnie Lucy i Leon to zobaczysz inne slicznotki ;:196 Jak chcesz to listki mogę Ci zaoferować ;:108 Fajnie tak doczekac sie swojego kwiatuszka z listka ,ja tak mam Leonka :uszy
Majeczka witaj ,czekałam na twoje fotki ;:65 Kosmosiki Ci sie moje podobaja...miło,one równie rewelacyjne sa nocą, jakby odblaskowa troche ta biel ;:333 Tak chyba dzisiaj bedzie znowy piekny dzień....ja oczywiście łaze i planuje gdzie co z róż posadzić ,choć kupiłam tulipanki i narcyzy :wink: Powiedz mi czy Ty masz rózę Joachim du Bellay a Sauca Bou :?: ona taka edenowa...tkwie we francuskiej ofercie jak łatwo sie domyslic ;:124

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dzisiaj chlesnę wybujały pęd Golden Celebration i Manhattan Blue i spróbuje ukorzenić, a nóz widelec :uszy
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Dzień dobry Dorotko, jak nowy dzionek chłony ranek?
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hej Efciu ;:4 juz teraz jest fajnie u mnie ;:196
Fajnie ze wpadłas , steskniłam sie za Tobą ;:108
Powiedz mi czy czerwona pysznogłówka u Ciebie kwitnie ,bo mnie zadziwia ;:173
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Powiedz mi czy Ty masz różę Joachim du Bellay a Sauca Bou ona taka edenowa...tkwie we francuskiej ofercie jak łatwo sie domyslic

Nie mam tej róży, ona jest w szkółce francuskiej ;:oj muszę ponownie tam pobuszować. Jak Ci się ona marzy, to kupuj.
To się sprawdza, że róże kupione spontanicznie na tzw. pierwsze wrażenie rosną najpiękniej.
Kosmoski przypominają mi babcine ogrody, uwielbiam je. ;:196
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jest śliczna i u mnie na liście tkwi zobacz, zastanawiam sie jeszcze nad tym pomponem czerwonym ,bo może być zjawiskowa , tylko ja czerwieni unikam...i tak myślę i myślę , jakby ja tu zestawić....z Blue Edenem i .... ;:14 ...mam zagwózdkę
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Dorotko, mój M jest panna, a ja z mam tyle wspólnego, że mamy świeto jednego dnia, on urodziny, a ja imieniny. Ja jestem Bliźniak, to znaczy jest nasv dwie, jedna jest grzeczna, a druga nie. :;230
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Widze, ze masz zagwozdke z rozycami a raczej z wyborami :twisted: Fakt troche upierdliwe takie wybory ale jakiez przyjemne :lol: 8-)
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beti....jest Was dwie ,czadowo ,tez tak chcę :;230
Jula ...jakbys widziała te moje rozrysowane projekty nasadzeń.... jak mam wolne biorę je do reki i myślę i dumam ....,a ta gdzie ;:131 a tamta... :roll: a moze przy tej będzie lepiej wygladała ;:219 ale fakt bardzo to przyjemne ;:173 Chciałabym nie przesadzać , posadzic raz a dobrze ;:108
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Dorotko, ja też chciałam nie przesadzać i już byłam przekonana, że miejsce wybrałam idealne. ALe dopiero w praniu się okazało, że ejdnak wiosną trzeba bęzie przesadzać, bo niektóre róże mają mniej słońca niż myślałam, i słabo kwitną.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Ukorzeniaj, ukorzeniaj.......będzie więcej pięknotek.
Ja też mam patyki powpychane w ziemię i czekam co z tego wyjdzie.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Dorota, no co Ty? Wyobrażasz sobie taka mieszankę? ;:oj Te dwie, albo sie lubią, albo nienawidzą, a ja to odczuwam. :;230
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beti :;230 :;230 no nie czuj sie osamotnionba tak mam i ja ,czuje że jest mnie dwie ,ale kocham siebie :;230 :;230 :;230 grunt to przede wszystkim czuć sie dobrze z samym soba :uszy
Wandziu no główkuje własnie ,polegam na opisach dziewczyn i juz wiem ,że Purple Eden nie na pełne słońce a Pashminka taaak ,i chyba Flowers cirkusy inne tak samo ,no i Pianka tez :wink: Bardzo fajnie ,że piszemy swoje spostrzeżenia ...innym to bardzo ułatwia ;:333
Ja przesadzę chyba jedną , tylko dlatego ze jest mała ,pójdzie na brzeg rabaty Bordure Necree ;:108
Grażynko ,pierwsze moje patyki juz rosną, jeden nawet niebawem otworzy paczek ;:138 No zrobiłam te kolejne ,choc nie wiem czy nie za pózno :roll: No i zobaczymy jak one przezimuja ,ale zrobione ;:333
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzień był piękny , słoneczny....wiele się działo,ale już zmeczył mnie tymi stresami i czekaniem....tatinek po operacji ....
Próbuje skąd tylko można dobre fluidy ściągać, muszę odpocząć....a tu dobrze się z Wami wypoczywa kochani ;:4
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”