Witajcie Kochane Forumki,
Dzisiaj będzie króciutko, ponieważ znowu jestem w totalnym niedoczasie.
Agnieszko ?Aage taaak? nazwa ciekawa - Harakiri. Tak dokładnie to Harakiri dla narciarzy. Jedna z najstromszych ratrakowanych tras narciarskich ? o stopniu nachylenia 78% .
Ewo Ewazawady tak w Dolomitach bywam też latem. I wiesz, naprawdę nie wiem kiedy są piękniejsze ? ale piękno zimowe i letnie to dwa zupełnie różne światy i nie ma ich co porównywać. W lecie łazimy po feratach i jeździmy na rowerach górskich i - naprawdę jest rewelacyjnie.
Ewo, u mnie też wiosna w pełnym tego słowa znaczeniu. Szkoda tylko, że muszę siedzieć w pracy?
Kasiu Robaczku, dziękuję za miłe słowa pod adresem szałwii i kocimiętki . Wiesz, moje koty jakoś omijają tę kocimiętkę. I dobrze?.
mam nadzieję, że Twój urlop upływa w sielankowej atmosferze.
Izuniu kochana jakże się cieszę, że się w końcu objawiłaś. Brakuje mi Twoich wpisów i Twojej obecności. Czy jest szansa, że Twój dostęp do internetu się zwiększy?
A co do wizyty?wiem, kochana, wiem?.. I słowa dotrzymam tylko jeszcze nie teraz. Poczekamy, aż wszystko ruszy?
A jaki termin byłby dla Ciebie odpowiedni?
I dziękuję bardzo za miłe słowa. Bardzo przyjemnie czytać Twoje komentarze.
Adrianno, wiem że przenawożenie jest gorsze od niedoboru nawozów. Mam nadzieję, że z wiórami nie przenawożę, bo to jest nawóz naturalny. Ale tak i tak będę uważać.
Co do zdjęć to masz rację. Jak jest bardzo, bardzo słoneczna pogoda to zdjęcia wychodzą zbyt kontrastowe.
Aniu Sweety, ja też muszę zacząć biegać z fusami pod Rh. Bardzo dobry pomysł. I jeszcze przy okazji można coś na wadze stracić?..
Pacynko Moja Droga uwierz ? co roku wykopuję i wsadzam cebule tulipanów na nowo. Oczywiście zdarzy mi się czasami coś zapomnieć wykopać (szczególnie jeśli rosną nie w grupie, tylko w pojedynczych koszykach).
I wiesz, wtedy z reguły marnieją po dwóch, trzech latach, a potem zanikają. Ale może gdyby nie były ograniczone wielkością koszyka to tworzyłyby ładne, nowe cebule?
Z drugiej strony, niektóre dziewczyny na Forum bardzo często traktują tulipany prawie jak jednoroczne ? to znaczy nie wykopują, a co roku dosadzają nowe cebulki.
Ps. Pacynko - Prześliczne kurczaczki
Dzisiaj spadam wczesniej z pracy i mam nadzieję poszaleć w ogrodzie