Teresko...szkoda że w tym roku nie wapnowaliśmy działki, rok temu wyglądała u mnie tak . Po śladach bym doszła do złodzieja . Co do nasionek...kiedy tylko będzie ci pasowało. http://naforum.zapodaj.net/cc2f8e237492.jpg.html
imwsz Ilonko tylko nie krzycz i nie bij ,wszystko ładnie posadziłam ale tak jestem zaganiana ,że wszystko w biegu i nawet zdjęcia nie zrobiłam i tak cie kocham
Dobrze, że napisałas u mnie.
Zginął mi Twój watek, a z nadmiaru obowiązków i wątków, które opdwiedzam nie mogę być wszędzie na bierząco. Nie cierpię jak nie przychodzą powiadomienia
Już jestem. Mam nadzieję, że już nie zgubię Twojego ogródka
becia123 dziękuję , no troszkę się uzbierało przez te lata , dlatego mam miłe zajęcie na całe lato
Margo2 Doskonale Cię rozumiem , ja się czasem gubię , a jak czytam wątki to czasem zapominam zostawić ślad po sobie i tak czas leci , a ja szukam wątku w którym zapomniałam zostawić ślad.
skorpion811-51 to prawda jest kolorowo i jesień nie jest taka smutna
Dzisiaj słonka już nie było , za to małe słoneczka ładnie kwitną .
Teresko, chryzantemki od Ciebie niestety nie rozwinęły pączków. Chyba jeszcze za małe. Mam nadzieje, że przetrwają zimę i w przyszłym roku pokażą co potrafią. U Ciebie to wygląda niesamowicie