Pisałaś u Mariolki ,że twoja serduszka nie wyszła z ziemi -czy przypadkiem nie miała za mokro

Aniu dziękuję.aneczka1979 pisze:Piękne te hiacynty i szafirki. I wszystko. Wiosna pełną gębą!
Asiu , tak coraz więcej kolorków.cyganka77 pisze:Marysiu u Ciebie już dużo kolorków.
Alualicjad31 pisze:Marysiu ślicznie pięknie bardzo kolorowo![]()
Pisałaś u Mariolki ,że twoja serduszka nie wyszła z ziemi -czy przypadkiem nie miała za mokro
MałgosiuPEPSI pisze:Marysiu, Twoje hiacynty są takie ładne, grubaśne...moje takie zdechlaki, kwitną niby, ale te kwiaty nie są takie , no wiesz...wypasione, takie jak powinny być
Aniu też tak myślę ale dzis na pewno ich nie widziałamaneczka1979 pisze:Mam nadzieję, że Twoje serduszka, to po prostu zwykłe zagapiory albo śpioszki zimoszki.
Alu znalazła się serduszkaalicjad31 pisze:Marysiu ślicznie pięknie bardzo kolorowo![]()
Sabinko będziesz zadowolonanifredil pisze:Kupiłam nasiona żagwinu..nie potrafiłam się oprzeć tym fioletowym drobiazgom. Piszą, że zakwinie mi rok po posianiu, oby
Małgosiu te bukszpany są malutkie i jeszcze w tym roku ich nie cięłam , u mnie w środku jest hortensja a na zewnątrz tulipany tylko dlatego że to były malusieńkie cebulki i nie miałam gdzie ich posadzić to posiałam je tamPEPSI pisze:Wiosna się rozkręca na całegoTa rabata z bukszpanem i tulipanami....mam podobną, ale bukszpany ( tnę je w kule) są na zewnątrz, a w środku są tulipany i ..róże.
Asiu dziękuję za miłe słowa .cyganka77 pisze:Marysiu, śliczne te rabatki. Wszystko uporządkowane.
Oj Dorotko są chwaściki sądorkow0 pisze:Marysiu, witaj...![]()
Pięknie masz w ogrodzie, bardzo mi się podoba...![]()
Ale się musiałaś napracować, ani jednego chwaścika nie widać...
Aniu na pewno będzie fotorelacjaaneczka1979 pisze:Bardzo mi się podoba ta rabatka z bukszpanem, tulipanami i hortensją. Czekam na jej zdjęcie, gdy zakwitną tulipany a potem kolejne gdy hortensja.