STASIU piękna kepka pysznogłówki i budleja kwitnie . U Tosi tez zakwitła żółta budleja ,ale niestety ma zepsuty komp nasza Tosia oby jaknajszybciej go naprawiła . Lelujkowe pachnidła też mam i czasem nie mozesz przejśc obojętnie bo aż nos zatyka
Stasia, ale krzaczora hortensjowego wyhodowałaś widziałam podobną Limelight w szkółce, kosztowała 80 zł
U mnie upał, o naturalnym podlewaniu już zapomniałam. Latam z konewkami, ale dzisiaj już chyba trzeba będzie rozciągnąć wąż
Jadziu tak już jest mój komp jak padł to nowy musiałam kupić,lelije nie wszystkie pachną
teraz znowu mi zakwitła taka pachnąca dobrze że wszystkie na raz nie kwitną
Mariolko ale to wielkie utrudnienie tak długo w domu trzymać bo to nie tylko kanny jeszcze inne też
podpędzałam w domu chyba w tym roku tak nie będę się męczyć
Ewuś dziękuję ale mieczykami mnie zaskoczyłaś
Basiu hortensja już trzy lata u mnie rośnie i co roku kwitnie bardzo ją lubię,u mnie na szczęście
teraz pada dość często że nie muszę podlewać
Stasieńko daleko do piękności chciałabym mieć więcej siły żeby było piękniej
Jeszcze lilie spóźnialskie rozkwitają ale to dobrze bo już by się robiło pusto bez kwiatów
Stasia, to u Ciebie piękne zapachy przy takiej wilgotności to zapach skoszonej trawy chyba długo sie utrzymuje?
Mówisz, lilie się kończą koniecznie musisz dokupić orienpetów, dopiero zaczynają się rozwijać i cudnie pachnieć
Droga Stasiu
U mnie też dzisiaj trawa była koszona. U moich sąsiadów też. Każdy korzysta z dobrej pogody bo znowu zapowiadają burze i gradobicie.
Masz piękne lilie. Wyobrazam sobie jak pachnie w Twoim ogrodzie, cudownie.
Adresy do moich wątków Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Na skalniaku widać drużynę pełniącą dyżur ,dobrze im idzie ładnie utrzymane . Niżnej kwitną chyba cynie Trawniczki pięknie skoszone 6+ . Ależ Ty masz jeszcze miejsca na rabaty .
Witajcie po dłuższej przerwie nie miałam czasu na forum robiłam trochę zmian
przygotowywałam miejsce na hiacynty i inne cebulowe jesienne ,trochę powiększyłam
rabatki i będzie nowe miejsce na żurawki.Ciągle robię zmiany bo żle ponasadzałam
no i przybyło mi dużo roślin za sprawą forumek z Wrocławia