Z Elfowej krainy storczyków III cz. ;))
Re: Z Elfowej krainy storczyków III cz. ;))
witam. pozwoliłam sobie popatrzeć na Twoje kwiatki. niestety, ale u mnie nie ma takich rarytasów. mieszkanie w blokach nie służy kwiatom. ale za to moge napatrzeć się na Twoje ślicznoości i ta biel białej damy powala. equestris jest cudem natury i mozna na nią patrzeć i podziwiać. pozdrawiam
pozdrawiam krysta
Przyjaźń jak nieśmiertelnik - to blady kwiatek, ale nie więdnący nigdy.
Justynko - cudnie, kolorowo, słonecznie
Justynko
, wspaniała ostatnia sesyjka
Nie mogę się napatrzeć
wspaniałą masz kolekcję storczyków
Ps. Masz takiego samego pięknego perolica jak ja

wspaniałą masz kolekcję storczyków

Ps. Masz takiego samego pięknego perolica jak ja

Pozdrawiam - Piotr
Moje storczyki
Moje storczyki
Twoje sesje po prostu cudo
Napatrzeć się nie mogę.
I widać, że nie tylko storczyki u Ciebie pięknie rosną i kwitną

Napatrzeć się nie mogę.
I widać, że nie tylko storczyki u Ciebie pięknie rosną i kwitną

When nothing goes right, go left.
Pozdrawiam, Kasia
Pozdrawiam, Kasia
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewarost- zdjęcia ładne, bo było słoneczko ładne... Dziś ostatnia "porcja" fotek będzie...
Mis20/Asiu- a może trzeba zrobić sesję raz w tygodniu i wklejać przez cały tydzień hmm
Trzynastko/Celinko- też mi się one podobają...Zwłaszcza, że można sobie porównać wielkość kwiatów z rodzimymi roślinami ogrodowymi. I to błękitne niebo...
Akwarybko- dziękuję ;)
Miau- falki dziękują za komplementy
Marwes- kolorowe lato...będzie też troszku kolorów na jesieni, bo dwa falki są zapędzikowane ;)
Cieszę się, że Zdecydowałeś się na uprawę masdevallii i ściskam kciuki za masd. Aquarius
Stokrotkania- polecam hybrydy storczyków, kwitną chętnie i mają różnorodne kwiaty. Ja mam trzy sztuki pachnące
Krysta-k2 - witaj miło u mnie ;) No co Ty... w mieszkaniu też można cudne fotki robić i mieć kolorowe storczyki. Moje wnet wracają z wakacji i będą stać na parapetach w mieszkaniu...
Sama- nic dodać, nic ująć...
Dudus327 - to słoneczko powoduje tak piękne zdjęcia.... Nigdy w w sztucznym świetle, tak ładne zdjęcia mi nie wychodzą
Szymko- zainspirowały mnie sesje Forumowiczów. A inne kwiatuszki same rosną...ja im w tym nie pomagam...
I obiecane, ostatnie fotki z sobotniej sesji...

Mis20/Asiu- a może trzeba zrobić sesję raz w tygodniu i wklejać przez cały tydzień hmm

Trzynastko/Celinko- też mi się one podobają...Zwłaszcza, że można sobie porównać wielkość kwiatów z rodzimymi roślinami ogrodowymi. I to błękitne niebo...
Akwarybko- dziękuję ;)
Miau- falki dziękują za komplementy

Marwes- kolorowe lato...będzie też troszku kolorów na jesieni, bo dwa falki są zapędzikowane ;)
Cieszę się, że Zdecydowałeś się na uprawę masdevallii i ściskam kciuki za masd. Aquarius

Stokrotkania- polecam hybrydy storczyków, kwitną chętnie i mają różnorodne kwiaty. Ja mam trzy sztuki pachnące

Krysta-k2 - witaj miło u mnie ;) No co Ty... w mieszkaniu też można cudne fotki robić i mieć kolorowe storczyki. Moje wnet wracają z wakacji i będą stać na parapetach w mieszkaniu...
Sama- nic dodać, nic ująć...
Dudus327 - to słoneczko powoduje tak piękne zdjęcia.... Nigdy w w sztucznym świetle, tak ładne zdjęcia mi nie wychodzą

Szymko- zainspirowały mnie sesje Forumowiczów. A inne kwiatuszki same rosną...ja im w tym nie pomagam...
I obiecane, ostatnie fotki z sobotniej sesji...

Chyba będę pierwsza chwalić koleją sesję plenerową
Nawet nie wiem, która fotka najbardziej mi się podoba, bo wszystkie są
Jak tylko przestanie u mnie padać...

Nawet nie wiem, która fotka najbardziej mi się podoba, bo wszystkie są

Jak tylko przestanie u mnie padać...

Pozdrawiam, Kasia
Pozdrawiam, Kasia
to ja jestem zaraz po Kasi
Brawo Justynko, przypomniałaś mi jak wygląda piękny świat ze słoneczkiem, bo sesja bardzo, ale to bardzo udana

Brawo Justynko, przypomniałaś mi jak wygląda piękny świat ze słoneczkiem, bo sesja bardzo, ale to bardzo udana

Pozdrawiam - Piotr
Moje storczyki
Moje storczyki
- justus27
Szymko - dziękuję...trzeba korzystać ze
Jak tylko u Ciebie się pojawi, Biegnij z aparatem....i storczykami na trawnik
Dudus- oj tak... słońce pokazuje każdy szczegół kwiatów orchidei...
Rysiu- brakuje tylko parę elfów...
Amator- to tylko storczyki... ;)
Dziś... wieczorem, pojawiło się na chwilkę słoneczko... Oczywiście je wykorzystałam... A że rozpoczął się spektakl otwierania pierwszego kwiatka na białej miniaturce, to jedna fotka z Equetrisem:

I rosnący,jeden z dwóch pędzików na cambrii , od Żabki_Monis:

Dudus- oj tak... słońce pokazuje każdy szczegół kwiatów orchidei...
Rysiu- brakuje tylko parę elfów...

Amator- to tylko storczyki... ;)
Dziś... wieczorem, pojawiło się na chwilkę słoneczko... Oczywiście je wykorzystałam... A że rozpoczął się spektakl otwierania pierwszego kwiatka na białej miniaturce, to jedna fotka z Equetrisem:

I rosnący,jeden z dwóch pędzików na cambrii , od Żabki_Monis:

- ewarost
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Kontakt:
Justynko
za kolejną porcję wspaniałych storczykowych fotek ze
w tle ... brakuje go tego lata , a na twoich zdjęciach tak kolorowo 

Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
- syljed
- 200p
- Od: 17 lis 2010, o 18:12
Justynko warto było wykorzystać tą chwilę ze słoneczkiem,Equetris świetnie wygląda tych promieniach.

pozdrawiam krysta
- Anjja
- Od: 4 sie 2010, o 20:14
Powiem tylko - pięknie i kolorowo 

Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Moje wątki
Budleja ?krysta-k2 pisze:Justynko a co jest tam tak głęboko w tle. przypomina listkami wierzbę.

Poczekajmy co powie Justyna

Pozdrawiam, Kasia
Pozdrawiam, Kasia
- justus27
Ewarost- mi też brakuje słoneczka, więc korzystam nawet z dziesięciominutowego przebłysku pomiędzy chmurami
Sama- Wiesz, jak ślicznie ten storczyk pachnie...ale tylko w godzinach przedpołudniowych...zapach hmm...cukierków owocowych, aż chciałoby się go zjeść
Syljed- Equetrisowi już zaczynają więdnąć pierwsze kwiatki, ale jeszcze nie wszystkie pączki pękły. Myślę, że jeszcze z miesiąc będzie kwitł...
Krysta- Szymka Ma rację, to budleja dawidii nazywana krzewem motyli. Ma szafirowe ( po kilku dniach jaśniejące) kwiatki. Uwielbiam owady i mam zasadzonych dużą ilość kwiatów i krzewów przyciągających, swym zapachem motyle i trzmiele. Na dodatek Budleja tak pięknie pachnie, że nie da się przejść obok niej - obojętnie
Anjju- a jak będzie kolorowo, jak rozwiną się pąki na cambrii. Będzie to żółto- brązowa tygrysica
Szymko- Masz rację, to budleja dawidii... Uwielbiam jej zapach...i motyle też. Oto dowód:

I miniaturka na tle kwiatuszka skrętnika:

Masdevallia Sheila mix dziś rozpoczęła otwieranie pierwszego kwiatuszka. Wreszcie...
Trzeba wziąć aparat na działkę 

Sama- Wiesz, jak ślicznie ten storczyk pachnie...ale tylko w godzinach przedpołudniowych...zapach hmm...cukierków owocowych, aż chciałoby się go zjeść

Syljed- Equetrisowi już zaczynają więdnąć pierwsze kwiatki, ale jeszcze nie wszystkie pączki pękły. Myślę, że jeszcze z miesiąc będzie kwitł...
Krysta- Szymka Ma rację, to budleja dawidii nazywana krzewem motyli. Ma szafirowe ( po kilku dniach jaśniejące) kwiatki. Uwielbiam owady i mam zasadzonych dużą ilość kwiatów i krzewów przyciągających, swym zapachem motyle i trzmiele. Na dodatek Budleja tak pięknie pachnie, że nie da się przejść obok niej - obojętnie

Anjju- a jak będzie kolorowo, jak rozwiną się pąki na cambrii. Będzie to żółto- brązowa tygrysica

Szymko- Masz rację, to budleja dawidii... Uwielbiam jej zapach...i motyle też. Oto dowód:

I miniaturka na tle kwiatuszka skrętnika:

Masdevallia Sheila mix dziś rozpoczęła otwieranie pierwszego kwiatuszka. Wreszcie...