Gosiu dzięki za info biedronkowe
Jutro, raniuteńko idę na zakupy biedronkowe
Commelina - coelestis kupiłam w tamtym roku w Biedronce, średnio się prezentowała, nawet jej nie sfociłam, jesienią wykopałam korzonki, nooo i zobaczymy co w tym roku z nich wyrośnie
Alu, czosnków nie widziałam.W reklamie były maki, a u nas też nie było.Ciężko się szuka,bo opakowania są poukładane bez ładu i składu.
Jagódko,dziękuję za zdjęcie.Halinka ma rację,że nieciekawie się prezentuje,ale może zdjęcie nie oddaje jej uroku.
Gosia no to poszalałaś , masz nad nami przewag , że zanim M wróci to większość już będzie w ziemi zagrzebana , u mnier niestety ciągle miałczenia słucham
A co tam nie piję nie palę to choć kwiatki kupuję , każdy ma jakieś zboczenie
Lucynko, byłam wczoraj właśnie ze swoim M.On więcej wydaje na piwo i nawet nie protestował.Dzisiaj koleżanka dzwoniłą z drugiej biedronki i kupiła mi konwalie.Muszę się przejść do tej drugiej, bo pewnie mają trochę inny zestaw roślin.
Agatko, ja już mam wszystko w doniczkach.Tawułki lichutkie,ale o 1 sztukę więcej nawet. W ubiegłym roku też były takie marne,a urosły.Tylko miałam na zdjęciu białe tak jak teraz, a urosły różowe.
Masz taki porządek w ogrodzie,że az zazdroszczę.Na pn.stronie nic nie mogłam posprzątać bo tam bagno ale południową to już dopieściłam.
Jakoś w Biedronce nic nie kupuję,bliżej mam Brico,Lidl,no i Kaufland.Sadzonki niektórych bylin i jednorocznych wolę z naszej małej szkólki.
Pozdrawiam.
Małgosiu kupiła w biedronce 11 szt , maków tez nie było a szkoda, za to się cieszę bo była inkarwilla , ciekawie to wygląda zobaczymy czy urośnie, wzięłam też trujący tojad bo nie wiedziałam co biorę po tych nazwach ale wsadziłam przy samym ogrodzeniu
Aniu, porządek miałąm.Za siatką mam lasek brzozowy, który jest systematycznie wycinany i po dzisiejszej wichurze jest pełno liści,jestem wkur.... strasznie.
Kasiu, tojada u nas nie było,a bym chętnie jeszcze jeden kupiła. Mam 2 z ogrodniczego,ale ta cena biedronkowa kusząca.Jutro będę na zakupach na wyjazd M to spokojnie jeszcze raz popatrzę.Inkarwilla pięknie kwitłą,ale nie okryłam jej i nie wiem czy coś z niej będzie.
Małgosiu te biedronkowe Tawułki są prześliczne, mimo, że nie takie kolorki jak powinny być. Porosły śliczne krzaczki i ładnie zakwitły. Bardzo lubię te zwiewne roślinki
Miałaś rację dopiero dzisiaj były te kapersy...po1.99
Dokupiłam sobie 2op.Jeżówki ...dwa orliki..i jakąś mieszankę liliowców...i oczywiście ziemię bo dość tanio była.