Wandy ogródek pod dębami

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wandy ogródek pod dębami

Post »

Szkoda Wandziu,że mieszkasz tak daleko. Teraz mam tyle wolnego czasu,że chętnie przyszłabym do ciebie na naukę szydełkowania.
Awatar użytkownika
ursulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 paź 2009, o 23:12
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Oj, Wandziu, jakie śliczne bombki i gwiazdeczki i koronkowe aniołeczki :shock: Oczka mi wyskoczyły na szypułkach!
Jak ja bym chciała umieć takie zrobić!!!! Są przepiekne!
Ela roztoczyła wizję zwiewnej choinki ubranej w białe koronkowe cuda. Mmm, jakie to delikatne i piękne...

To musi być też genialny odstresowacz... Cóż to za twórcze zajęcie!
Wandziu, strasznie jestem ciekawa, co tam masz jeszcze w zanadrzu..?!
Idziesz pośpiewać? Nieustająco Cię podziwiam!
Pozdrówki - Ula
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

...Wandziu :wit zaglądałam do Ciebie nie wpisując się ,ale dziś oczu nie mogę oderwać od
...oczywiście bombek...ma się ten talencik ma... ;:138
...w Twoim domciu czuć już atmosferę świąteczną...u mnie oprócz karpi pływających w łazience
i suszu w kuchni to nadal rozgardiasz ...
...jutro choinka- będzie ubierana w czwartek -....
...ale gałęzie świerku są już w wazonie dając znać że Świeta tuż tuż...a i akwarium posprzątane... ;:108
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Obrazek Obrazek

ELU (kajpej). Pytasz, jak się robi takie bombki. Otóż najpierw robię w ręku jakby woreczek zwężający sie ku górze. Robię go do momentu, gdy można w niego wsadzić kulę, potem tę kulę wkładam i od tej chwili robię już NA NIEJ. I to jest właśnie najtrudniejszy etap. Można także zrobić dwie połówki osobno i potem zszyć na krawędziach.

MAŁGOSIU, dziękuję za linka muzycznego. Bardzo mi sie podobał.

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.

Post »

AGNESS i DALU roztoczyłyście przede mna wizję choinki ubranej tylko w koronkowe bombki i białe światełka. Rzeczywiście byłaby piękna i pomyślę o takiej na przyszły rok. Na razie nie zrobiłam aż tylu bombek, żeby wystarczyły na całą choinkę. Ozdobiłam więc nimi tylko okno. A na choince będą małe koronkowe gwiazdki z innymi barwnymi ozdobami.

KRYSIU, sałatka okazała się bardzo dobra. Zniknęła ze stołu bardzo szybko. Polecam do zrobienia na święta.

Obrazek Obrazek

ARTAM - cieszę się, że mnie odwiedziłaś i dziękuję za miłe słowa. Zapraszam częściej. :)

TAJKO, Ja już tak mam, że im więcej robię, tym więcej mi zostaje czasu. I dlatego nie mam kiedy wpadać w zimową depresję. Świat jest taki ciekawy i tyle w nim niespodzianek, że stale można odkrywać coś nowego i ciągle można rozwijać nowe pasje.
Awatar użytkownika
dodad
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2009, o 18:22

Post »

Wando, piękne te koronkowe ozdoby, ja tez w zeszłym roku uległam czarowi takich (niestety kupnych) i jedna z moich choinek jest nimi ubrana. Pięknie się prezentują.
Zazdroszczę umiejętności ;:138 Pozdrawiam
Lecę dalej do kuchni :wink:
Ogród - moje miejsce na ziemi
Zapraszam serdecznie - moje linki
Pozdrawiam, Dorota
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.

Post »

MAŁGOCHA, ja także żałuję, że mieszkasz daleko. I prawdę powiedziawszy, prawie wszystkie ogródki, które najczęściej odwiedzam znajdują się w Lublinie albo jego okolicach. W ogóle to forum opanowane jest przez lubelskie, zauważyłaś? Bardzo chciałabym poznać was osobiście. No cóż może kiedyś będzie taka okazja.

URSZULKO, te twoje oczka na szypułkach wprawiły mnie w niekontrolowany rechot :;230 NIe pozostaje mi nic innego jak tylko zachęcić cię do sięgnięcia po szydełko i nauczenia się słupków i półsłupków, a reszta przyjdzie już sama. Szydełkowanie to najlepsza terapia, jaką znam. Śpiewanie to druga. Chodzenie po górach - następna. Spacer plażą - kolejna. A w ogóle świat jest piękny i ma dla nas mnóstwo darów!

MISIU, a co ty tak do mnie cichcem ostatnio. Ja nie chcę cichcem, ja wolałabym całkiem głośno :D

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.

Post »

DOROTKO, jak fajnie, że wpadłaś! Ja też dziś u ciebie byłam (widziałam iryska syberyjskiego), aczkolwiek bezśladowo. Również lecę do kuchni piec piernik. Pozdrawiam.

Obrazek
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Wandziu ;:196 piękne ozdóbki świąteczne robisz .

Ja jakoś n ie mam siły na nic .
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aaaale dom już przyozdobiony! A wiesz, mnie też przyszły do głowy te przyssawki, to jest myśl. Pięknie wyglądają takie ozdoby świąteczne, szczególnie na tle zielonych zasłonek - też uwielbiam ten kolor.
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Dziewczyny, o jakieja sałatce mówicie, bo nie mogę nogdzie doczytać, a jestem ciekawa nowych przepisów?????????????
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.

Post »

Małgosiu, wspomniałam na poprzedniej stronie, że idę na wigilię urządzaną w moim chórze i robię na to spotkanie sałatkę. KUKURYDZA + RODZYNKI (namoczone) + POR + MANDARYNKI + MAJONEZ. Zniknęła ze stołu w try miga.
x-d-a

Post »

Wandeczko, rzeczywiście sporo na forum ogrodów z lubelskiego, ale nieśmiało przypominam, że Wrocław też ma mocną reprezentację :P Może teraz zimą wrocławskie ogrody troszkę zaspały, ale wiosną już my się pokażemy!
Napisałaś, jakie są Twoje pasje i zamiłowania, ja dodałabym jeszcze grzebanie w ziemi ;:224 Dla mnie osobiście to najlepszy odpoczynek, relaks, ukojenie...
Pozdrawiam przedświątecznie :wit
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wandziu, podziwiam Twoje ozdoby świąteczne, piękne :) Skorzystam również z przepisu na sałatkę.
Pozdrawiam Cię serdecznie :wit
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Post »

I ja trafiłam do wspaniałego ogrodu z nie lada wyzwaniami :wit
Wandziu nie zazdroszczę tych liści i podziwiam Cię bo nie wszystko chce rosnąć pod Czesiem masz nie lada zadanie co posadzić by zdobiło Twój ogród :lol:
Piękne ozdoby potworzyłaś - taki klimacik Świąteczny jest fajny wiem coś o tym ;:138
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”