Krysiu, widziałam dziś, jaką piękną paczkę dostałaś Bardzo się cieszę, że jednak udało Ci się zdobyć sporo nowości
Arletko, niedośpiana to aż się boję obcinać Wczesną wiosną chciałam uratować jakieś szczepki od tych roślinek matek i nie chciały się ukorzenić A Ty jak ukorzeniałaś te, które dostałam? Bardzo proszę o radę
Celinko
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"... Iwona
Arletko, dziękuję za radę, mam nadzieję, ze mi się uda
Zauważyłam, że moje fiołki są trochę większe, po porównaniu jestem bardzo mile zaskoczona. Szczególnie 3 bardzo podrosły. Na dole zdjęcie sprzed pół roku, u góry dzisiejsze
Tych dwóch aż się boję przesadzać, żeby im nic nie uszkodzić
_aeschynantus_ marmurek
scindapsus nareszcie pokazał dwa nowe listki
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"... Iwona
Zaraz widać jak wszystko Ci podrosło cieszą takie widoki a fiołasków się nie bój rozsadzić , im dłużej czekasz tym właśnie dla nich gorzej bo korzenie się plątają
- Iwonko,to nie są fiołki,to są fioły .Ja dostałam jako gratis dość sporo listeczków fiołków i do dzisiaj u nich cisza.
Nawet taki,który już miał korzonki i rodzię,też stoi w miejscu.Mój scindapsus,na którego też narzekałam,że ani jednego listka nie wypuścił,po zmianie miejsca
jakby ruszył z kopyta
Kwiatuszki śliczne - niech rosną zdrowo
Elu Krysiu, ja z listkami wcale sobie nie radzę Niby coś powypuszczały, ale później nic z tego nie było Te fiołaski dostałam jako sadzonki od naszej forumki o wielkim Beatko Bardzo się ucieszyłam, kiedy zorientowałam się, że fiołeczki tak podrosły Twoja niespodzianka do dziś sprawia mi ogrom radości Niech tylko kiedyś któryś zakwitnie, to dostanie taką sesję zdjęciową, o której mu się nawet nie śniło