Krysiu,one chyba tak jakoś o tej porze roku zaczynają,często mi się zdarza zobaczyć już przekwitniętą,ale potwierdzam pieknie wyglada podczas kwitnienia.Krystyna.F pisze:Twoja Chamedora jak widzę będzie kwitła. Moja też chyba się szykuje do kwitnienia,
Anetko,Martusiu,bo my już mamy tyle tych różnych kwiatów,że faktycznie ciężko trafić coś czego się jeszcze nie ma.Też nie jednokrotnie wychodzę rozczarowana z niczym,a M

Dobreanetta pisze:A mój M ostatnio gdy odchodziliśmy od regałów z kwiatkami w obi głośno mówi: jestem z Ciebie dumny że nic nie upatrzyłaś", ludziska zaraz kontem oka na mnie, wstyd że szok, on wyszedł na sknerę a ja na żonę sknery![]()
a po prostu nic fajnego nie mięli

mój podobnie się zachowuje,jak stanę w sklepie wezmę jakiś produkt do ręki i czytam ,to on oczywiście na cały głos: to nie biblioteka ,tu się kupuje

Alinkotylko,że coraz trudniej znależć tą nagrodę@lina pisze:![]()
I słusznie Aniu, nagroda musi być.

Jeszcze mam dobry humor(za chwilę dzwonić będę do dyr,to na pewno przejdzie mi humor) to wkleję kilka fotek ,osłonek dla przypomnienia

czerwony grudnik już zaczyna kwitnąć na dobre i hibcio ciśgle nie zmordowany a jakie wielkie ma te kwiaty

Idę