Storczyki Katarzynki

Zablokowany
katarzynka575
1000p
1000p
Od: 15 mar 2010, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Storczyki Katarzynki

Post »

Miło że Wam też się podoba :D
Dziewczynki ja to cudo w L.M. kupiłam ,Dawid pisał że był w Brico Marsze u mnie niema jeszcze
Arletko ale za to wczoraj jadąc przez Łódź zobaczyłam zgadnij co ? Jest i u mnie wreszcie Caufland :D trochę mi nie po drodze ale już jest ;:224 .
Awatar użytkownika
goskle
500p
500p
Od: 18 sie 2010, o 23:50

Post »

No jaka piękność i tyle pączków.. ;:180
Pozdrawiam
Gosia
moje storczysie
Awatar użytkownika
Mala_MI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 paź 2008, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Nie dziwię się, że nie umiałaś się mu oprzeć :) Trzymam kciuki, żeby nic nie opadło i wszystkie pączki się rozbiły. Wtedy to dopiero będzie widok :)
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30

Post »

Kasiu troszkę kiepsko, że nie po drodze Ci ten kaufland :roll: (może dobrze dla Twojego portfela :wink: ) bo bardzo często coś fajnego tam mają ;:108
kasia74
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2010, o 23:15

Post »

Jest piękny ;:167 i do tego taki rozgałęziony, niech długo Ci kwitnie a nam pokazuj jego piękno
Awatar użytkownika
*Kasia
500p
500p
Od: 27 sie 2009, o 09:28

Post »

Nowy nabytek po prostu słodki. Na pewno długo będzie cieszył Twoje oczy uroczymi kwiatuszkami.
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Wiecie dzisiaj przyjrzałam się mojemu nowemu storczykowi dokładniej i stwierdziłam że miałby jeszcze więcej pączków ale mu poobtrącali :( i jeden czubeczek pędziku ma lekko nadłamany ale pączek się trzyma . Był tylko ten taki ,ale mówię wam takie cudeńka tam były że jakbym miała więcej miejsca na parapetach to na pewno ze dwa jeszcze by ze mną przyjechały.
Jeszcze czekam na sabotka :D ,kupiłam na all. co prawda nie kwitnący ,ale ma być zielony z białym paskiem na grzywce . I ON ZAMKNIE MOJĄ KOLEKCJĘ STORCZYKÓWteraz już mam dżunglę na parapecie ,kicia coraz mniej miejsca na wyglądanie na ptaszki :;230 wiec trzeba się opanować :!: :!: :!:
Faktycznie,może dobrze że nie po drodze mi ten Caufland bo było by okropnie walczyć ze sobą iść czy nie iść. Tylko szkoda że tak późno się dowiedziałam jak już kolekcja zamknięta .
No ale zdjęciami będę was zanudzała ;:177 :D
Dziękuję wszystkim za odwiedzinki ;:196
Awatar użytkownika
RoksiSK
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 kwie 2007, o 15:57

Post »

Z poprzedniej strony falek cudnie ubarwiony i ma mnóstwo pąków ;:138 Sabotek zapowiada się śliczny :)
Pozdrawiam Agnieszka
Mój Ogrod , Kuchnia i Storczyki
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

katarzynka575 pisze: I ON ZAMKNIE MOJĄ KOLEKCJĘ STORCZYKÓW
Oj Kasiu jakoś mi się za bardzo wierzyć w to nie chce :wink: :;230 każdy z nas tak mówi a potem spotyka jakąś perełkę i po obietnicach ;:223 :;230
Awatar użytkownika
*Kasia
500p
500p
Od: 27 sie 2009, o 09:28

Post »

Dokładnie tak! Ja jestem tego przykładem. Sto razy już sobie tak obiecywałam. A jutro idę do Kauflanda :;230
Awatar użytkownika
darek p
500p
500p
Od: 11 lip 2010, o 23:53

Post »

A można zapytać do kiedy zamknięta ta kolekcja? Może do następnej wizyty Kauf.? :;230 Chyba dziś nie usnę :D .
moje storczyki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=38721" onclick="window.open(this.href);return false;
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

HA,HA,HA koniec postanowione .Jestem jeszcze na tyle świadoma że wiem że jestem poważnie uzależniona i jak tak dalej pójdzie będę musiała się zapisać na odwyk :;230 A Wy wtedy będziecie musieli mnie wspierać .Jutro wstawię zdjęcia mojej dżungli sami zobaczycie że już więcej nie dam rady upchnąć a zresztą właśnie upchnąć one już tracą urok jak tak są poupychane .Mam w tej chwili 8 kwitnących i następny lada chwila rozkwitnie na jednym parapecie to już zaczyna wyglądać jak w tych wszystkich marketach gdzie stoi jeden obok drugiego .
Arletko ,Kasiu może kiedyś jak dostanę parapet po dzieciach jak już się wyprowadzą ,może ale teraz już tylko będę podziwiała je u was wszystkie nowości ,piękności.
Dareczku spokojnie uśniesz ,uśniesz i będą Ci się śniły co STORCZYKI :wink:
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Lesiu właśnie o tym przed chwila pisałam :roll: ja jestem świadoma i dla tego muszę (odstawić ) przestać kupować .Liczę na Wasze wsparcie ;:162
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:;230 i to ma być wsparcie ? :shock: :;230 Kasiu ja Ci na razie odradzam wyprawę do kauflandu ;:108 bo nie wytrzymasz :roll: ;:4
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

No bardzo dziękuję za świetne rady ,Lesiu unieść to ja bym uniosła ze trzy na jedną rękę :;230 ale na szczęście Arletko Cauf. jest w drugim końcu miasta i strasznie ciężko jest tam dojechać ,no chyba żeby spacery uskuteczniać jak radzi Lesiu :;230 ale ja mam prace stojąco-chodzącą więc nie zawsze mi się chce, a jak już, to wolę po lesie pochodzić niż po marketach.
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”