Rozczochrany ogródek Stokrotki - 2010
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Rozczochrany ogródek Stokrotki - 2010
jarmuż dodaję do zup, surówek, traktuje jako włoszczyznę, no i jest bardzo ozdobny na talerzu jak np.podaje Dala.
Tak naprawdę to jest niedoceniany. pozdrawiam
Tak naprawdę to jest niedoceniany. pozdrawiam
Sama nie wiem, czy Kulka nie zaprezentowała się na tych schodach godniej od nas? 
Jarmużu nie mam... ale na szpinak narobiłaś mi smaczku... trzeba będzie zakręcić się wokół kuchni...

Jarmużu nie mam... ale na szpinak narobiłaś mi smaczku... trzeba będzie zakręcić się wokół kuchni...
- dodad
- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Witaj!
Przesyłka dotarła w super stanie, nawet jeden listek nie odpadł.
Ja dzis piekny dzień zamiast na łonie przyrody spędziłam w szkole. jak wyszłam było już ciemno
Psina kolorystycznie świetnie komponuje sie z płytkami
Przesyłka dotarła w super stanie, nawet jeden listek nie odpadł.
Ja dzis piekny dzień zamiast na łonie przyrody spędziłam w szkole. jak wyszłam było już ciemno

Psina kolorystycznie świetnie komponuje sie z płytkami

O, szkółka niedzielna?
Aguś, marcinków nie lubię, jarmużu nie lubię
za to miskanty baaardzo lubię ostatnio...A i pieseczek taki jesienny, z miskantem tez konweniuje, nie tylko ze schodami.. 

Aguś, marcinków nie lubię, jarmużu nie lubię

Aga to gdzie kupiłaś Fothergilla major
bo moja kumpela szuka..
szukałam u Ciebie i dodad ale nie znalazłam informacji
aha
nie wiesz czy sa juz roze w Klombie?
pojechalabym jutro ..
bo moja kumpela szuka..
szukałam u Ciebie i dodad ale nie znalazłam informacji

aha
nie wiesz czy sa juz roze w Klombie?
pojechalabym jutro ..
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:

Jarmuż i kapucha ozdobna to jest to!.....on nawet zimozielony
Wiesz ten globalista nie był anty.........anty prawiłby o zwrotniku

100krociu zobacz jak sie miewa ten dziurawiec za płotem.......może cos zaczniemy mieniać?

cmokasy z gór
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Kulka na schodach..
Na takim słoneczku sama chętnie bym poleniuchowała

Na takim słoneczku sama chętnie bym poleniuchowała

- 100krotka
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hej hej 
Bardzo przepraszam, że tak sie opuszczam ostatnio, ale tak mnie czas goni...wygląda na to, że współczesna edukacja jest nastawiona na homeschooling
Po tym, jak dwa lata temu moje dziecko dostało ocenę opisową, że NIESTETY samodzielnie robi zadania domowe i czasem są w nich błędy, juz nic mnie nie zdziwi
Smoku, jakoś sie miewa, miernawo wygląda, ale nic to - jeśli chcesz, to możem machnąć na wiosnę, jeśli odbije
A ja myślałam, że antyglobaliści to prawią o Erze Wodnika. Ale możliwe, że mi się pomyliło, bo poniekąd pracuję dla korporacji 
Lisko, jak mówiłam - Klomb. Róże są, te same co w zeszłym roku - pewnie juz byłaś?
Taro, oczywiście, że niedoceniany! Jeszcze go na surowo nie próbowałam, chociażwłaśnie po to go sadziłąm, żeby mieć świeżą zieleninę zimą.
Gorzatko, Aniu,oczywiście, że sie zaprezentowała godniej, Kulka to niby taki wesołek, ale jak sie postara, to wygląda POSĄGOWO
Dorotko, niestety ja zeszlą sobotę też spędziłam na szkoleniu. Teraz mam pierwszy weekend, kiedy nie muszę niczego przygotowywać i mogłam sobie na spokojnie różne rzeczy porobić. Ot, chociażby przygotować kompost do kopczykowania róż - która to czynność w tym orku być moze (co daj Boże ) opóźni się nieco
Marto, błąd, błąd i jeszcze raz błąd
Z wyjątkiem miskantów oczywiscie 
Pozdrawiam serdecznie!

Bardzo przepraszam, że tak sie opuszczam ostatnio, ale tak mnie czas goni...wygląda na to, że współczesna edukacja jest nastawiona na homeschooling

Smoku, jakoś sie miewa, miernawo wygląda, ale nic to - jeśli chcesz, to możem machnąć na wiosnę, jeśli odbije

Lisko, jak mówiłam - Klomb. Róże są, te same co w zeszłym roku - pewnie juz byłaś?
Taro, oczywiście, że niedoceniany! Jeszcze go na surowo nie próbowałam, chociażwłaśnie po to go sadziłąm, żeby mieć świeżą zieleninę zimą.
Gorzatko, Aniu,oczywiście, że sie zaprezentowała godniej, Kulka to niby taki wesołek, ale jak sie postara, to wygląda POSĄGOWO

Dorotko, niestety ja zeszlą sobotę też spędziłam na szkoleniu. Teraz mam pierwszy weekend, kiedy nie muszę niczego przygotowywać i mogłam sobie na spokojnie różne rzeczy porobić. Ot, chociażby przygotować kompost do kopczykowania róż - która to czynność w tym orku być moze (co daj Boże ) opóźni się nieco

Marto, błąd, błąd i jeszcze raz błąd

Pozdrawiam serdecznie!
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
I bardzo dobrze, niech dalej niestety odrabia prace domowe samo! Swoją drogą, ciekawe podejście nauczyciela...100krotka pisze: Po tym, jak dwa lata temu moje dziecko dostało ocenę opisową, że NIESTETY samodzielnie robi zadania domowe i czasem są w nich błędy, już nic mnie nie zdziwi![]()

No dobra, ale nie o tym głównie chciałam...Wszystko pięknie, ale zdjęć nie ma

Nie byłam w Klombie.. czekałam ze mi cos napiszesz..
bo z tej listy ktora podałaś.. nie mam chciejstw hihihi
Czytam co piszesz o edukacji to tu to tam .. ale nie chce mi sie odzywac bo mnie trafia.. i mogłabym się zapomniec i użyc niecenzuralnych ..
ale musze napisać jedno.. masz rację.. to od nas zależy jak wychowamy nasze dzieci..
Jak one beda sie zachowywaly poza naszym wzrokiem (w szkole np.) tez zalezy od naszego wychowania..
tylko od naszego... od tego jacy my sami jestesmy..
bo z tej listy ktora podałaś.. nie mam chciejstw hihihi
Czytam co piszesz o edukacji to tu to tam .. ale nie chce mi sie odzywac bo mnie trafia.. i mogłabym się zapomniec i użyc niecenzuralnych ..
ale musze napisać jedno.. masz rację.. to od nas zależy jak wychowamy nasze dzieci..
Jak one beda sie zachowywaly poza naszym wzrokiem (w szkole np.) tez zalezy od naszego wychowania..
tylko od naszego... od tego jacy my sami jestesmy..

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- 100krotka
Witajcie świątecznie!
Piękne to Święto, prawda? Zwykle Wszystkich Świętych to takie ponure, zimne dni, a teraz...napawa optymizmem, na to, że kiedys się szczęśliwie spotkamy ze swoimi bliskimi ( kopnięta jestem, prawda? Ale inaczej nie mogę, śniła mi sie moja babcia zmarła trzy lata temu, i tak pięknie się do mnie śmiała...czasem ta więź jest taka mocna, że śmierć jej nie przerwie)
Tyle moich rozważań dziwnych i metafizycznych
to teraz mały przerywnik, który wciaż czeka na identyfikację

Lisko, nie używaj niecenzuralnych
ja tam się często wkurzam, ale generalnie myślę pozytywnie. Wystarczy poszukać gdzieś w necie danych, jaki procent ludzi na świecie nie zna alfabetu, i zaraz dochodzimy do wniosku, że jesteśmy tak naprawdę bardzo, bardzo uprzywilejowani. Ha, ile kobiet na świecie ma możliwosć wybrania sobie męża, na ten przykład?
Martusiu, mówisz i masz
Te są troszkęinne, nie rozrosły się jak trza ;-) bo nie majągdzie.

Piękne to Święto, prawda? Zwykle Wszystkich Świętych to takie ponure, zimne dni, a teraz...napawa optymizmem, na to, że kiedys się szczęśliwie spotkamy ze swoimi bliskimi ( kopnięta jestem, prawda? Ale inaczej nie mogę, śniła mi sie moja babcia zmarła trzy lata temu, i tak pięknie się do mnie śmiała...czasem ta więź jest taka mocna, że śmierć jej nie przerwie)
Tyle moich rozważań dziwnych i metafizycznych

Lisko, nie używaj niecenzuralnych

Martusiu, mówisz i masz

"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- 100krotka
Jeszcze kilka fotek z dzisiejszego dnia 

Ozdobne walory orlików

i mrozików:

i grudników (sie wyrwał przed orkiestrę)

Ozdobne walory orlików

i mrozików:

i grudników (sie wyrwał przed orkiestrę)

Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Widzę po twoich zdjęciach, że jeszcze cieplutko i pogodnie macie tam u siebie na Podkarpaciu. U nas zawsze wiosna przychodzi później, a zima szybciej. Czasem tego wam zazdroszczę 

- dodad
- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Starce zostawiasz do zimowania? Ciekawe jak przeżyją 

Optymistko niepoprawna
równa się w górę - pamiętaj!
Piękny ten listopad... i nawet grudnik tego nie zmieni (moje w pąkach... udało się
)

Piękny ten listopad... i nawet grudnik tego nie zmieni (moje w pąkach... udało się