Działka na Kaszubach 2010

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
hazard
100p
100p
Od: 28 paź 2009, o 09:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Działka na Kaszubach 2010

Post »

ambo19 wydaje mi się że ten program był też w weekend (coś mi się kojarzy niedziela) tak ok.12 w południe. Niestety włączyłam na końcówkę, ale rzeczywiście był bardzo ciekawy.
Awatar użytkownika
Lusia 57
1000p
1000p
Od: 8 sty 2011, o 13:42

Post »

Tak,był w niedzielę w II programie, o godz. 9:35. Niestety też się spóźniłam. Mam nadzieję,że w następną niedzielę pojawi się następny odcinek. I tym razem nie przeoczę go.
izaziem
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2008, o 16:08

Post »

Też oglądałam ten program w niedzielę. Już gdzieś na forum o tym rozmawialiśmy. Bardzo mi brakowało czegoś na temat jak oni to pielęgnują? Czy z tych kamyków nic nie wyrasta? Jak je grabią? Jak jest porządna ulewa to chyba 'psuje' trochę te fale? I ta cała filozofia do tego - bardzo to ciekawe i intrygujące i ......nie pojęte 8-) Leży sobie taki głaz i mówią że to jest stojący żuraw :wink:
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04

Post »

Te godziny w niedzielę pasują mi jeszcze mniej niż 1 w nocy. Ja już mam włączonego przypominacza w telefonie na następny czwartek 1.30 :;230
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Qrcze! Nic nie wiedziałam o tym programie. Rzadko oglądam TV. Spróbuję w te niedzielę obejrzeć. Wielkie dzięki dziewczyny za info.
Marysiu ja też czasem zastanawiam się kto układa program w TVP. Najlepsze programy i filmy zawsze są grubo po północy. A później się dziwią, że jest niska oglądalność.
Jutro chyba coś wysieję, bo już mnie nosi ;:224
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Kontakt:

Post »

Muszę zapamiętać godziny emisji tego programu.
Widziałam kiedyś jego zwiastun ale całkiem o tym zapomniałam.
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37

Post »

Wpadłam do Ciebie aby zobaczyć co słychać w temacie " nowego sezonu" i dzięki temu dowiedziałam się o ciekawym programie. Jak się niezbyt często ogląda TV i nie śledzi programu to umykaja nawet takie perełki.
Już ustawiłam przypominajkę na niedzielę bo nie pracuje podobnie jak ty ( renta) ale wole w dzień bo 1,30 to późna pora i ranek byłby bardzo ciężki...
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Ignis05
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 gru 2009, o 14:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Marysiu, ale wymyślili godziny nadawania takiego programu ;:155

Nawet "Rok w ogrodzie" nadają teraz o godz. 6.30 zamiast tak , jak było o 7.30 w sobotę rano. :evil:

A w dobrych godzinach lecą jakieś gadające głowy wciąż wałkujące te same "politykierskie" tematy. :(
:wit
Awatar użytkownika
majar
1000p
1000p
Od: 26 sty 2011, o 14:21

Post »

Amba, już sobie kwiatka sama wybrałam, a teraz idę pozwiedzać Twoje włości :wink: A! Ta ciężarówka z obornikiem też by mi się przydała. :D :D
Obrazek
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tujko - wysiej sobie coś koniecznie to od razu Ci się humor poprawi
AniuDS - ja mam teraz trochę więcej czasu na oglądanie TV, ale nie interesuje mnie kolorowa sieczka typu "Taniec z Gwiazdami", ale z kolei w nocy to ja wolę spać ;:41
ChristinKrysiu - Ja tak lubię angielskie programy ogrodnicze - że nie stanowi dla mnie problemu, aby wstać w środku nocy. Kilka lat temu wykryłam chyba na BBC-Prime program nadawany ok. 5 rano i wstawałam systematycznie żeby go obejrzeć ;:108
Tak Krysiu - tylko mnie wkurzają tą durną polityką, która w polskim wydaniu jest zupełnie niestrawna.
Maju - wcelowałaś w moje ulubione zdjęcie. Tak sobie myślę że jest najlepsze z tego co udało mi się napstrykać :oops:
Rudbekie są wyjątkowo fotogeniczne - prawda?
A ja sobie dzisiaj nadwyrężyłam nogę. Trzeba mieć naprawdę pecha, aby poślizgnąć się na resztce lodu o powierzchni 10 cm2 :evil: I teraz siedzę z kostką obłożoną lodem - buuuuuu ;:145 A miałam iść na urodziny ;:223
Awatar użytkownika
AnowiB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2010, o 14:18

Post »

Marysiu dużo zdrówka Ci życzę...od wczoraj dreptam po Twoim ogrodzie i bardzo mi się podoba.....chyba za bardzo nie zadeptałam... ;:224 a taki domek to moje marzenie...ale na razie tylko marzenie...wpadałam też częściej ale tylko oglądałam... ;:196
Awatar użytkownika
majar
1000p
1000p
Od: 26 sty 2011, o 14:21

Post »

Upss... :| Uważaj z tą nogą - ja do dziś czuję skutki skręcenia kostki. Amba, dzięki za gościnę - jeszcze wrócę, bo nie wszystko obejrzałam. Fotka jest naprawdę świetna. ;:100
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Niusiu - ja wczoraj buszowałam U Ciebie a dzisiaj Ty u mnie :;230
Bardzo mi szkoda tych działek, które ucierpiały podczas powodzi. Ja wiem że ludzie stracili cały życiowy dorobek i do dzisiaj nie doczekali się pomocy. Ale nic na to nie mogę poradzić, myślę jak ja bym cierpiała gdyby coś takiego stało się na mojej działce....
Maju - to chyba nic poważnego bo nawet nie spuchło. Tylko boli mnie kostka i chyba naciągnęłam sobie mięsień czterogłowy - jak chodzę to boli jak ;:214 ;:214 ....w związku z tym siedzę a nie chodzę
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jadę na działkę :tan
Cieszę się jak gwizdek :;230
Awatar użytkownika
krysad71
1000p
1000p
Od: 11 gru 2009, o 20:22

Post »

Witam serdecznie,
przyszłam się przywitać i zaprosić do mojego ogrodu, jestem na FO nowa. Często odwiedzałam Twój piekny ogród. Czuję tu jak na wakacjach.
Pozdrawiam Krystyna
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”