Ogród Marylii... cz.2
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marylii... cz.2
Masz rację...to iście bajkowy dzień....piękny,słoneczny....a te brzozy wprost urzekają swym wyglądem 

- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Ja też nie lubię zimy ale dziś...dziś było cudnie,bajkowo,tajemniczo....i słonecznie a taką zimę to mogę polubic
Przepiękne fotki zrobiłaś

Przepiękne fotki zrobiłaś

Marylko, u ciebie było jak w bajce. Więcej takich zdjęć poproszę. 

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marylko! Dzień dobry! Przydrepatałam do ciebie z mojego wątku szydełkowego. Piękna u ciebie zima. Wczoraj u nas także było słonecznie i wspaniale. Śnieg skrzył się w słońcu jak srebrne kryształki. Pięknie ujęłaś białe włosy brzóz. U nas są bardziej gołe niż oszronione.
Widzę też sójki. Ładne ptaszki, chociaż z ich urodą nijak nie współgra skrzekliwy głos. W moim ogródku stale rywalizują ze srokami, równei brzydko skrzeczącymi. Ale jedne i drugie bardzo lubię.
Widzę też sójki. Ładne ptaszki, chociaż z ich urodą nijak nie współgra skrzekliwy głos. W moim ogródku stale rywalizują ze srokami, równei brzydko skrzeczącymi. Ale jedne i drugie bardzo lubię.
Marylko
popieram wypowiedzi poprzedników
Zima u Ciebie iście jak z bajki .
Rzeczywiście wczoraj był tęgi mróz dlatego drzewa i krzewy tak pięknie szronem przyozdobione

Rzeczywiście wczoraj był tęgi mróz dlatego drzewa i krzewy tak pięknie szronem przyozdobione

-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Witam Zenku,Grażynko,Fragolo,Lucynko,Adamie,Wandziu miło mi Was gościć...po bajkowych widokach zostało wspomnienie i fotki...jest brzydko i mokro...
W tym roku bardzo mało jest u mnie sikorek i wróbli,po wcześniejsze lata przylatywały całe stada,pochłaniały spore ilości słoniny i ziarna a teraz słonina wisi już drugi tydzień i tylko lekko nad dzióbana...czy u Was są te ptaki
Zachęcona pięknymi aniołkami w wątku Grażynki,postanowiłam oddać się pracy twórczej z masy solnej...wynik pracy mniej zadowalający,aniołki przestraszone i zdziwione,bardziej śmieszne niż ładne ale własne dla dzieciaków w wigilijny wieczór do prezentów chyba się nadadzą...
Tak wyglądały po wyjęciu z pieca i chyba były ładniejsze niż po pomalowaniu...

A tak po malowaniu...

Są tez mikołaje czas zaczynać dekoracje świąteczne...

W tym roku bardzo mało jest u mnie sikorek i wróbli,po wcześniejsze lata przylatywały całe stada,pochłaniały spore ilości słoniny i ziarna a teraz słonina wisi już drugi tydzień i tylko lekko nad dzióbana...czy u Was są te ptaki

Zachęcona pięknymi aniołkami w wątku Grażynki,postanowiłam oddać się pracy twórczej z masy solnej...wynik pracy mniej zadowalający,aniołki przestraszone i zdziwione,bardziej śmieszne niż ładne ale własne dla dzieciaków w wigilijny wieczór do prezentów chyba się nadadzą...
Tak wyglądały po wyjęciu z pieca i chyba były ładniejsze niż po pomalowaniu...

A tak po malowaniu...

Są tez mikołaje czas zaczynać dekoracje świąteczne...

Marylko ale masz talent...śliczne te mikołaje i aniołki

Och pięknie wyglądał Twój ogród.. u mnie nie widziałam jeszcze tak pięknej scenerii...
A aniołki.. ja bym takich nie polepiła... piękne i różnorodne.. a mikołaje.. ależ masz pomysły
Co do ptaszków... to u mnie też mało... w ogóle nie ma sikorek, kilka mazurków i sójki ...
A aniołki.. ja bym takich nie polepiła... piękne i różnorodne.. a mikołaje.. ależ masz pomysły

Co do ptaszków... to u mnie też mało... w ogóle nie ma sikorek, kilka mazurków i sójki ...
- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

aniołki śliczne i mikołaje pomysłowe

Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Marylu śliczne świąteczne dekoracje. Niesamowity pomysł z tymi patyczkowymi Mikołajami
wyglądają rewelacyjnie

- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Hohoho jakie talenty tu się ujawniają...mikołaje pomysłowe i świetne, a aniołki fajniutkie... 

-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Witam...
Aniu jaki tam talent,trochę zabawy,dużo śmiechu przy tym lepieniu...
Alu szkoda ze takim bajkowym krajobrazem idzie cieszyć się tak krótko,dzisiaj to tylko wspomnienie,błoto,mokro ogólnie nieprzyjemnie...
Stasiu jaka tam cierpliwa,ja z tych choleryków ale udało się polepić bez nerwów...
Agnieszko Mikołaje mam zamiar użyć jako jeden z elementów dekoracji,powinny być jeszcze aniołki z takich patyków,może jeszcze je zdążę zrobić...
Witaj Grażynko dziękuje bardzo...Mikołaje i aniołki w ten sposób robiłam jeszcze kilka lat temu z cienkich i krótkich patyków wychodziły takie małe,ale też się podobały...przez lata gdzieś się zapodziały i czas było uzupełnić braki...
Dzisiaj upiekłam porcje pierników,jeszcze bez dekoracji,ale co tam i tak Wam pokarze,bo coś musi się dziać by utrzymać wątek przy życiu do końca grudnia,od Nowego Roku będą wspomnienia...

Aniu jaki tam talent,trochę zabawy,dużo śmiechu przy tym lepieniu...

Alu szkoda ze takim bajkowym krajobrazem idzie cieszyć się tak krótko,dzisiaj to tylko wspomnienie,błoto,mokro ogólnie nieprzyjemnie...

Stasiu jaka tam cierpliwa,ja z tych choleryków ale udało się polepić bez nerwów...

Agnieszko Mikołaje mam zamiar użyć jako jeden z elementów dekoracji,powinny być jeszcze aniołki z takich patyków,może jeszcze je zdążę zrobić...

Witaj Grażynko dziękuje bardzo...Mikołaje i aniołki w ten sposób robiłam jeszcze kilka lat temu z cienkich i krótkich patyków wychodziły takie małe,ale też się podobały...przez lata gdzieś się zapodziały i czas było uzupełnić braki...

Dzisiaj upiekłam porcje pierników,jeszcze bez dekoracji,ale co tam i tak Wam pokarze,bo coś musi się dziać by utrzymać wątek przy życiu do końca grudnia,od Nowego Roku będą wspomnienia...

-
- Od: 20 wrz 2010, o 07:32
Jakie piękności ja tu na forum oglądam.Piękne te aniołki i mikołajki.
- ZENOBIUSZ
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
Marylo poczęstowałem się piernikiem, mimo braku dekoracji pychota ! 

Pozdrawiam Zenek
Marylko śliczne i mikołajki i aniołki...możesz psiknąć je lakierem do włosów i szybciutko posypać brokatem-wszystko zaraz wysycha a efekt fajny