Maluchy Izuchy cz.2

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
2iza
1000p
1000p
Od: 15 mar 2009, o 13:27
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dziękuję :D

A więc tak JESTEM ZDROWA ( prawie) mam tylko nadżerkę do wyleczenia zabiegowo :D w sumie więcej się dowiem na wizycie za tydzień u pani doktor :oops: Tyle strachu się najadłam :oops: :lol:

Z tej to okazji wczoraj poszłam opijać z psiapsiółką ,a efektem jest straszny kac i ból głowy :lol:

Z M dalej nie gadam on nawet zapomniał o tych moich wynikach ,a jutro rocznica :cry: Ale tak jak mówicie zdrowie jest ważniejsze no i mój synuś zaczyna gadać :D z dnia na dzień coraz więcej ,ale mam z niego bekę :lol: :lol: :lol: Jego ulubione słówko to ŚIAKO ( czyt. światło hehe) wszystko co się błyszczy ,świeci itd. to głośno wykrzyczane śiakooo!!! przez moją pociechę , następne to oko i to oczywiście musi pokazać na oczach z nim rozmawiających osób i jeszcze z takich śmieszniejszych to jajko które uwielbia i jak tylko lodówa się otwiera to on leci z krzykiem JAJKO!!! i trzeba mu je gotować :D

Odnośnie zielonych bo na tym forum w sumie o to chodzi to Trzykrotki coś mi zmarniały po przesadzeniu :( A z dobrych to paprotka mi się przyjęła chyba bo z pod ziemii widać takiego małego zwijaska hehe stoi na północnym oknie (nie będzie miała tam za ciemno) ??? A tak w ogóle to nigdy nie lubiłam paprotek ,ale ta jakoś mi do gustu przypadła no i muszę się przyznać ,że mam następne dwie choroby ,a mianowicie dawalie i zielistkę boni(chyba -taką mocno poskręcaną)biało zieloną . Zielistke nawet widziałam u nas w kwiaciarni ,ale była malutka i kosztowała 20 zł . Chciałam kupić samą malutką odnóżkę od tej pani "kwiaciarenki "hehe ,ale się nie zgodziła :?

I na końcu chciałabym WAM wszystkim serdecznie podziękować ,że potrafiliście mnie wspierać i pomagać (bezinteresownie) w tak ciężkich dla mnie chwilach . Jestem w wielkim szoku ,że tacy ludzie jak WY są jeszcze na tym strasznym świecie.

DZIĘKUJE WAM BARDZO kolejny raz się przekonałam ,że jesteście niezastąpieni ;:114
Awatar użytkownika
FIGA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2007, o 10:21

Post »

Izuś toż to przecież normalka > trzeba się wspierać w trudnych chwilach :P
Inaczej byśmy zgłupieli :arrow: niby roślinki uspokajają ale nie zawsze :cry:
Ja uważam że ciche dni są dobre, ale na krótką metę > nieraz jest dobrze jak człowiek się wyciszy i nie palnie tego co by nie chciał powiedzieć w nerwach, ale nie dłużej niż godzina -dwie , bo to też nic nie załatwia :cry:
Zamykamy się w sobie, a nie rozwiązujemy problemu :cry:
Wiem coś na ten temat, bo też uważałam kiedyś że lepiej się nie odzywać nić kłócić > teraz każdy powie co ma do powiedzenia > przemyśli drugą stronę i i dalej szukamy razem kompromisu :P
No ale my jesteśmy po ślubie 26 lat z hakiem > to już wiemy jak i co wygląda :P
Mój Tato też potrafił się tak fochać i wiem jak było Mamie ciężko z nim rozmawiać na kartkach :roll:
Dlatego ja szybko się tego odzwyczaiłam > powiem co mam do powiedzenia, a jak to nie pomoże to obiadu nie robię > bo mam focha :P i szybko wszystko wraca do normy :P
Dobrze że mój M tak się nie focha :P bo by miał kiepsko :P
Moje linki
KATARZYNA
Awatar użytkownika
grazka2211
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 paź 2008, o 11:15

Post »

Iza dobrze że z zdrowiem dobrze a z nadżerka pójdzie szybko-przechodziłam to.Malutki zabieg i po krzyku-w moim przypadku.A mąż moze robi Tobie wielką niespodziankę na rocznice ślubu i dlatego pokazuje focha żeby nic po sobie nie pokazać :wink:
Życzę miłego wieczorku.
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Awatar użytkownika
2iza
1000p
1000p

Post »

Ten foch to raczej nie jest taki niespodziankowy :? Zobaczymy jutro :lol: Może przyjdzie taki dzień ,że dorośnie :lol: i nie będzie strzelał fochów (mam nadzieję ,że nie długo :D)
Anaka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 maja 2009, o 14:28

Post »

Iza, to strasznie zatwardziały jest :roll: Tyle dni bez słowa :shock:
Życzę Ci,żeby dorósł ;:109
Zapraszam
Moje wątki
Awatar użytkownika
2iza
1000p
1000p

Post »

No już chyba 5 dni się nie odzywa ,a jaki spokój hehe :lol:
Anaka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To coś musiałaś nieźle ,przeskrobać' ;:113
Zapraszam
Moje wątki
Awatar użytkownika
2iza
1000p
1000p

Post »

Chyba nie do końca ,ale każdy ma inaczej w głowie poukładane i co jednego może urazić drugiemu nie robi większej różnicy . Ja Go przepraszałam i więcej płaszczyć się nie będę bo On też ma swoje za kołnierzem :lol: Trudno trzeba jakoś to wszystko pogodzić . Ja BYK on Lew obydwoje uparci jak osły no i w sumie przez ten mały zwierzyniec same kłopoty hehe
Anaka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No tak to jest jak zwierz na zwierza trafi . Jutro będzie po wszystkim;:106

A ja też mam też Byka..................... ;:62
Zapraszam
Moje wątki
Awatar użytkownika
2iza
1000p
1000p

Post »

W sensie ,że Twój M to byk???
Anaka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Yes,yes,yes ;:29
Zapraszam
Moje wątki
Awatar użytkownika
2iza
1000p
1000p

Post »

O ciężkie charakterki byczki mają wiem coś o tym hehe mój tato też byk i nawet urodziłam się mu dzień po jego urodzinach :lol:
Awatar użytkownika
nuska89
200p
200p
Od: 29 cze 2009, o 23:29

Post »

Iza, tak jak dziewczyny pisały nadżerką się nie przejmuj, chwila i będziesz miała spokój, a mężem się nie przejmuj,w końcu pewnie mu przejdzie. A ile latek ma Twój synek? Mój też jak już zaczął gadać to na całego :) Dzieci takie słodkie głosy mają i czasem śmieszne swoje nazwy wymyślają :)
Anna S.
Moje kwiatki
Awatar użytkownika
2iza
1000p
1000p

Post »

Mój synek urodził się 4 stycznia 2008 :D
Awatar użytkownika
nuska89
200p
200p
Od: 29 cze 2009, o 23:29

Post »

Mój o rok starszy :) A Twój przystojniak to na dużego wygląda :)
O Michałku mówią, że wygląda na 4lata
Anna S.
Moje kwiatki
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”