Kolorowy ogród Geni cz.5
Geniu, nie przepadłem, jestem, by zobaczyć jak tam u Ciebie... Widzę, że tęczowe ary są atrakcją, która ściąga gości nawet zza oceanu
. Nie miałem czasu aby nadrobić zaległości, lecz ostatnią część przeczytałem i popatrzyłem na te barwne odsłony
Jejku podziw dla Ciebie ...
:):). Wiesz Twoje rośliny mają się rewelacyjne, jeden z irysów niskich zakwitł, tak mi powiedziano, był taki chyba fioletowawy, niebieskawy..., irysy wysokie też zakwitną, znaczy się parę, mają pąki
, ciemiernik się ekstra rozrósł, nawet nowe pąki miał, resztę sprawdzę jutro...
:):)

- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Grzesiu ,kamień z serca nie wiesz jak się martwiłam o Ciebie ,myślałam że coś niedobrego się z Tobą dzieje ,a Tobie po prostu znudziliśmy się ,ale to nic najważniejsze że z Tobą wszystko w porządku .
Cieszę się że iryski będą kwitły szkoda że nie wszystkie bo wysłała bym te których wcześniej nie wysłałam bo przecież nie kwitły i tylko tak w ciemno wysyłałam .
Grzesiu cieszę się że kwiatki ode mnie kwitną a myślałam że w tym roku to iryski raczej nie będą a tu taka niespodzianka . Ale kwitną bo serca Ci je wysłała
, szczerze . A co do wizyta Marka to sprawił mi wielką radość ,że wybrał mój skromny ogródek żeby obejrzeć bo o mnie przecież by nie chodziło .
Genia
Cieszę się że iryski będą kwitły szkoda że nie wszystkie bo wysłała bym te których wcześniej nie wysłałam bo przecież nie kwitły i tylko tak w ciemno wysyłałam .
Grzesiu cieszę się że kwiatki ode mnie kwitną a myślałam że w tym roku to iryski raczej nie będą a tu taka niespodzianka . Ale kwitną bo serca Ci je wysłała
, szczerze . A co do wizyta Marka to sprawił mi wielką radość ,że wybrał mój skromny ogródek żeby obejrzeć bo o mnie przecież by nie chodziło .
Genia
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: