a ja witam w mglisty ale zapowiadajacy sie pogodny poniedziałek, wypiłam u ciebie chyba Twoja kawe bo taka słodka, a ja pije gorzką, ale zrobiłam Tobie świeża, pa, biegne dalej!
Kochanie nie mam pojęcia co to za odmiana ale oczywiście ,że wycharaczę Ci kawał Ja w tamtym roku wiosną posadziłam pod brzozą i oplatałam , bardzo fajnie to wygląda , jak nie zapomnę to wstawię fotkę
Czytam o tych Twoich pomidorkach zaczynam się zastanawiać czy sobię nie zafundować koktailowych.
Nie chcę mieć warzyw na działce ale pomidory uwielbiam a takie maluchy fajnie i ozdobnie wyglądają
Witaj Kochana Iduś.
Matko jedyna ile Ty nawysyłałaś, dopiero doczytałam. Kochana jesteś-z góry dziękuje bardzo, oj bedę miała wiele radości sadzą to wszystko. Buziaki -u mnie słońce.
Ale mi teraz wyjechałaś
Troszkę oglądałam tych pomidorków wcześniej ale było tylko napisane Cherry i to wszystko....
Zapiszę sobie te nazwy,może akurat się coś trafi
Witaj Ido jak daleko z pracami na działce i powiedz co już kwitnie u Ciebie ja dziś dość długo byłam na dworze bo rano się wypogodziło i jak tylko wróciłam z poczty to zaraz poszłam sadzić lilie które wczoraj kupiłam do ogródka.
Cynthio daj namiary na p.w. to Ci wyślę SAMA GENIU witaj Wiesz u mnie inny klimat ,niż u Ciebie,tydzień temu leżało jeszcze kupę śniegu więc kwitną tylko przebiśniegi i ciemiernik od Ciebie.Lilje mam w folii w donicach ,bo na razie u mnie szpadla się nie wbije
Ida ,bardzo Ci dziękuję ale tyle jest tych nasonek w sklepach ,że na pewno coś znajdę.
Szkoda kłopotu i czasu a tak, to może jutro już będę siać
Jeszcze raz dzięki wielkie za propozycję