Kochani ,mam do was wielką prośbę .Dostałam 3 maile,o trzech nowych wiadomościach z forum,ale przez te problemy z forum zniknęły . PROSZĘ te trzy osoby ,które wysłały mi prywatne wiadomości ,aby zrobiły to ponownie.
Nareszcie widać i czuć wiosnę .Zaczęłam przygotowywać miejsca na moje nowe rabatki,aby pomieścić wszystkie moje zamówienia .Jeszcze wiele pracy przede mną,ale najważniejsze ,że już można zacząć . :P :P :P
Oto oznaki wiosny .
Jolu Gratulacje ze złota Ciekawe gdzie my znajdziemy miejsce na te nasze rośliny .U mnie gdzie nie wbijesz szpadla tam cebule i kłącza Wiosny i słoneczka życzę
Jolu. Choć spóźniona również gratuluję złotka. Zakupy faktycznie imponujące. Ja również poza tym co pozamawiałam przez internet również robię zakupy w sklepach wrocławskich. Dziś w tesco i Obi pokazały się ciemierniki. W Tesco był tylko jeden gatunek, natomiast w Obi ogromnie dużo. Kupiłam cztery, ale były drogie. Nawet nie spodziewałam się że aż tak. Od 12,99 - 19,99. Również przybyło dużo nowych bylin. Z tym,że ceny też są stosunkowo wysokie.
ASIU ,dziękuje ,że wpadłaś . ADA wel KRYSIU ,tak bardzo żałowałam ,że nie mam nigdzie w pobliżu OBI ,ani też TESCO ,ale skoro takie ceny ,to już tak bardzo nie żałuję .
Może jeszcze gdzieś upoluję te ciemierniki ,może nawet uda się w rozsądnej cenie .