Anolkowe roślinki
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jak bym mogła nie chcieć - teraz to już głoooooośno wołam
Będę wdzięczna
A wiesz, pelargonie się nie przyjęły
, to chyba nie był najlepszy moment na sadzonkowanie. 

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja mam XXL - a , który na wiosnę poleci do kilku forumowiczek. Jeśli chcesz to i Ciebie zapiszę.
Widzę, że mamy taką samą Pileę od Zuzi. Sliczna jest ta ich mamusia
Skrzydłokwiat i listeczek monsterki słodkie. Mi też monstera w końcu raczyła coś z siebie dać. na razie jeszcze liść się nie rozwinął. Ciekawe, czy będzie miał wcięcia 8)
Widzę, że mamy taką samą Pileę od Zuzi. Sliczna jest ta ich mamusia

Skrzydłokwiat i listeczek monsterki słodkie. Mi też monstera w końcu raczyła coś z siebie dać. na razie jeszcze liść się nie rozwinął. Ciekawe, czy będzie miał wcięcia 8)
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- anoli
Witaj Kasiu - chcę, chcę, znaczy się ten tego - Poproszę
Mojej monsterce ten listek się dwa miesiące rozwijał, liczyłam, że będzie miał te dziurki, ale ma tylko wcięcia. Pilea mamusia jest rewelacyjna, mam nadzieję, że pilee córki też takie będą 
Moniczko to serdeczne gratulacje, ja Ci chyba będę wszystkie hibkowe szczepki posyłać na wychowanie :P

Moniczko to serdeczne gratulacje, ja Ci chyba będę wszystkie hibkowe szczepki posyłać na wychowanie :P
- kati-1976
Mnie już się zawiązuje jakieś 3 tygodnie i pewnie jeszcze drugie tyle poczekam 

- anoli
Z tymi pelaśkami to tak właśnie jest, ehhh.
Dziewczyny teraz zima, to nie ma co cudów oczekiwać. Ale monsterka ruszy wiosną, gdy się ją podkarmi - ja swojej taki obornik granulowany planuję kupić.
A moja hojka tricolorka zapadła już w sen zimowy

Dziewczyny teraz zima, to nie ma co cudów oczekiwać. Ale monsterka ruszy wiosną, gdy się ją podkarmi - ja swojej taki obornik granulowany planuję kupić.
A moja hojka tricolorka zapadła już w sen zimowy

- kati-1976
Sliczna ta Twoja tricolorka Ilonko. Zachorowałam niedawno na dosyć często tu spotykaną horobę zwaną Hojobą i jak widzę u kogoś jakąś hojkę to aż się do niej trzęsę 

Jest urocza - taka malutka
Jak urośnie będzie piękna
Ja na razie zastanawiam się, jak poprowadzić swoje hoje. Gracilis i bella będą wisieć, bo nie da się inaczej, ale pozostałe chcę poprowadzić po pałąkach. Chciałabym z nich zrobić kiedyś taką "ściankę"
tzn przegrodę jadalnia-kuchnia
W każdym razie, chciałam pokazać Ci sposoby prowadzenia - moje natchnienie
to strona sklepu z hojami,ale interesują mnie podpórki i pałąki 8)
http://www.group-unique.com/29115414-C5 ... 48AE.W5Doc

Ja na razie zastanawiam się, jak poprowadzić swoje hoje. Gracilis i bella będą wisieć, bo nie da się inaczej, ale pozostałe chcę poprowadzić po pałąkach. Chciałabym z nich zrobić kiedyś taką "ściankę"

W każdym razie, chciałam pokazać Ci sposoby prowadzenia - moje natchnienie

http://www.group-unique.com/29115414-C5 ... 48AE.W5Doc
Pozdrawiam - Justyna
- kati-1976
Dziękuję Ilonko. Jeśli nie kupie jej wcześniej niż Tobie urośnie, to się do Ciebie ślicznie uśmiechnęanoli pisze:Kasiu jeśli tylko zechce podrosnąć, to się podzielę, na razie niestety puściła tylko korzonkówA zwykłą carnosę masz?

Carnosę mam.
Kupiłam też niedawno młode hojki od jednej z forumek(we wtorek dostanę paczkę)
Będą to" linearis, compacta, carnosa variegiata, cumigueana, więc jak mi podrosną, to też chętnie się z Tobą podzielę