No i już wiem dlaczego tak szybko znikł tetraspis C1 z OG

Wspaniałe nowości i oby szybciutko Ci zakwitły. Ja osobiście czekam z niecierpliwością na tetraspis C1

Podlewam go częściej niż inne, ale na wilgotnośc powietrza nie mam wpływu, musi mu wystarczyć taka, jaka jest.Dusiu, może Twój Phal. tetraspis ma za sucho i dlatego pędzik nie rośnie Spróbuj zwiększyć mu wilgotność, może to pomoże. Mój rośnie w sphagnum i wbrew opiniom niektórych, takie warunki mu służą.
No tak, ale na Phal. to bardzo dużo, bo gdyby to była kwitnąca biała Vanda, na pewno bym od razu kupiła (ale Vandy niestety są w dużo wyższych cenach. Mam nadzieję, ze jeszcze kiedyś je wystawią i może będą tańsze. Zwykłe tetraspisy kiedyś mieli po 99, a ja poczekałam na przecena i udalo mi się kupić za 80 piękną, wyrośniętą roślinę. A z equestrisem się za bardzo pośpieszyłam i dawałam 65, a teraz są prawie połowę tańszeDusiu, Phal. tetraspis kupiłam na OG. Nie czekałam na przecenę, bo chciałam go mieć już od bardzo dawna, a cena i tak nie była wygórowana w porównaniu choćby do OS
Kiedyś na pewno go kupię, ale teraz planuję spełnienie innego marzenia, które niestety też do tanich nie należy... A kiedyś przyjdzie czas i na tetraspisa C1, na philipinensis i inne wymarzone.Mamba pisze:Dusiu, życzę Ci udanego "polowania" na wymarzonego Phal. teraspisWarto poczekać i spełnianie marzeń rozłożyć w czasie