Wczoraj wieczorem i w nocy fajnie, solidnie u mnie popadało.
Normalnie wczoraj usiadłam na tarasie jak zaczął padać deszcz i tak się przyglądam i przyglądałam i przygladalam....
Igala-Igus O tak chwile letnie , piękne nie trwają jak najdłużej.
Bogato jest.W niektórych rabatach to nawet za tłoczno.Coz kiedyś gdzieś poprzesadzam.
Oj zimne drinki to super sprawa tak na weekend.
Ten krzew o który pytasz to hibiskus syryjski.
cyma2704-Soniu Dziękuje.

A jeżówka Green Twister tak mi sie podobała ,ze kupiłam ja dwa razy.
Debolistna jest cudna.Trochę mi ja teraz upały podpalają.
Moze i tak, może i Fiona będzie florystka
Annes 77-Anus Jezeli masz ochotę przyjechać do mnie to prośże bardzo.
Ja wciaz się uczę tej fotografii. bardzo ciesze się,ze moje zdjecia ci się podobają.
Mam, mam juz sporo kwitnących bylin i kwiatów.Przez lata ciągle coś dokopywałam dosadzałam ,aby w moim ogrodzie było stale coś kwitnacego. Liliowce w tm roku tez już sa ładniejsze.I mam nadzieje,ze z roku na rok będę jeszcze ludniejsze, bo większe kępy to i więcej kwiatów.
A u jakiej Moniki kupowalas liliowce ?? Bardzo mi milo mi czytać takie słowa i ciesze się bardzo,ze ci sie u mnie podoba.I te zwykle bukiety z polanymi kwiatami.Ja takie bardzo lubię.
Ignis05-Krysiu Akurat szlam do domu z ogrodu i jak zobaczyłam siedząca Fione na stoliku i memłająca moja trawek, postanowiłam to uwiecznić. Oj ona jest bardzo kochana.Jak siedzi na środku to nawet sie nie przesunie, jak ktos idzie.My damę musimy mijać,Ale tez wie,ze nikt jej nigdy krzywdy nie zrobi.To przecież nasz członek rodziny
Dziękuję w imieniu moich roślin, kwiatuszków i zdjec.
Ja oglądając roślinki, kwiatuchy u innych osób tez mam ochotę na jakieś nowe. ale już rozsadek się włącza.
Lilie wszędzie sie zmieszczą.Ja chyba tez jeszcze ich dokupię.
Oj ja mam tak samo.Plamistość ponownie na róże wchodzi.Dzis chyba zrobię oprysk, bo idzie coraz dalej.
A co dasz różom na wzmocnienie ??
Oj bardzo ci dziękuję Krysiu kochana za życzenia .Niech sie spelniaja.
I tobie życzę dobrego dnia.
Kamiu_kluczbork Dziękuję.Ja lubię rozne rośliny i kwitnienia.
.

Dalie

Dalia La Gioconda

milin

Hibiskus syryjski jeden z 4 jakie mam.

Miłego dzionka