Storczyki dewuka
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- AnnaL
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko oba sabotki pięknie kwitną, mnie zauroczył ten o bielszych kwiatach. Gratuluje udanej reanimacji-skoro ma dwa listki to już możemy zacząć powoli dopingować Twojego storczyka do kwitnienia. 

Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam

- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
a skąd masz te koszyczki ? ja jakoś nie mogę znaleźć sposobu na moje vandy. są w szklaneczkach, ale koszonki jednej idą za bardzo do góry. gdyby jakoś wisiały to pewnie byłoby inaczej.
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Dorotko, trzymam kciuki za maluchy !
Sabotki urocze, podoba mi sie tez kolor i bogactwo kwiatów Dendrobium phal.
Ale najbardziej gratuluję efektów reanimacji Twojego bidulka

Kiedy będziesz go przesadzać do podłoża z kory ?
Z moich doświadczeń powiem, że to jeszcze nie koniec walki o niego. Bądź więc czujna.
Sabotki urocze, podoba mi sie tez kolor i bogactwo kwiatów Dendrobium phal.

Ale najbardziej gratuluję efektów reanimacji Twojego bidulka

Kiedy będziesz go przesadzać do podłoża z kory ?
Z moich doświadczeń powiem, że to jeszcze nie koniec walki o niego. Bądź więc czujna.
- dewuka
- Od: 1 sty 2008, o 13:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mała Mi - koszyczki kupiłam na all. u szklo1, parę razy już robiłam zakupy u niego, jest bardzo solidny. Kupowałam koszyczki, doniczki, podpórki, nawóz - wszystko do storczyków.
Art - nie mam zamiaru zdechlaczka ruszać z keramzytu, bo już raz puszczał listek a ja z ciekawości wyjęłam go i oglądałam korzenie. A on potem znowu nie rósł przez kilka miesięcy. Teraz łapki trzymam z daleka.
A dzisiaj byłam w Tarnowie Podgórnym i tradycyjnie upolowałam coś przecenionego....

;:6
Art - nie mam zamiaru zdechlaczka ruszać z keramzytu, bo już raz puszczał listek a ja z ciekawości wyjęłam go i oglądałam korzenie. A on potem znowu nie rósł przez kilka miesięcy. Teraz łapki trzymam z daleka.
A dzisiaj byłam w Tarnowie Podgórnym i tradycyjnie upolowałam coś przecenionego....

;:6
- Piotr=)
- Od: 24 maja 2008, o 17:38
Super a jaka niska cena za taką cenę to bym się skosił 

Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
ale piękna Vanda... jakbym taką tanią spotkała nie zastanawiałabym się ani chwili, tylko bym kupiła. ale nie, u mnie nie ma żadnych, nawet takich za 100 zł. ale taką za 29 wzięłabym mimo braku miejsca. ja przecenione rzadko kupuję, bo nie mam na tyle miejsca, żeby sobie pozwolić na kupowanie w ciemno, ale gdybym miała miejsce, na pewno bym kupowała przecenione, bo czasami można coś ładnego znaleźć.