Moja nowa wymarzona działka cz. 11

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moja nowa wymarzona działka cz. 11

Post »

Fajne te Twoje gadżety ... niby drobiazgi a wprowadzają taki miły nastrój .
Podoba mi się zdjęcie tojeści rozesłanej z niebieskimi dzwoneczkami - "żywy dywan"
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Iwonko ja też kocham Twoje oczko, bo przecież pamiętam go od tworzenia aż do właściwie dojrzałości ;:215 Tak szybko zarosło i wygląda jakby zawsze tu było :D Makleja, głowaczek u mnie jeszcze nawet pąków nie mają ;:219 o dalii nawet nie wspomnę :wink: Dobrej nocy ;:196
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witajcie dziewczyny kochane, no ja zwarta i gotowa, zaraz na działkę brykam, słonko świeci, więc grzech w domu siedzieć :wit
Oj tak Marysiu tak, nawet wczoraj oglądałam swoje zdjęcia z tworzenia go i wierzyć mi się nie chce, a teraz myślę, że już drugi raz teraz nie podjęła bym takiego wyzwania ;:108 , roślinki podziwiaj u mnie, a potem ja u Ciebie będę ;:196
Krysiu tak, masz racją, lubię tojeść kwitnącą ale i zieloną, zasłania ziemię, chwasty nie rosną i wilgoci też trochę utrzymuje ;:108
Jadziu no liczę na jeszcze trochę wody z nieba, obiecują na dziś, no straszą upałami, więc woda potrzebna ;:108
Beatko zobacz jak czasem można z tych marketówek cudeńka trafić ;:215
Oj tak tak Lucynko, moje oczko w głowie ;:215
Dorotko Twoja/ moja Makleja ;:196
Pokażę Wam zdjęcia z wycieczki nie pokazywane jeszcze :wit

Obrazek

Obrazek

I takiego gościa spotkaliśmy po drodze, przyjazny, fajny i wesoły,ale bez właściciela, łasił się do wszystkich, no i dzieci już by chciały do domu ;:306 , ale zadzwoniliśmy na policje i szukaliśmy właściciela, okazało się, że właściciel też go szukał, więc wszystko skończyło się dobrze :tan

Obrazek
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Jaki śliczny jak ja kocham wilczury, a w dodatku z takim umaszczeniem ;:167 dobrze ,ze skończyło się Happy endem. Fajne łąkowe bukiety i jaka wielgaśna szałwia moja trochę sie rozłazi, a tu jeden kwiat.Możliwe ,ze mojej brakuje słoneczka.Iwonko ciesz sie wnukami, bo za chwilkę wyrosną tak jak moje
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jadziu a ten był na prawdę świetny, taka sytuacja, przyjechała jego właścicielka, a on widząc jej samochód jak podjeżdża szybko schował się za nasze auto, śmiechu było co nie miara, jak ona wyszła z auta i spytała głośno dlaczego się chowa, no świetny psiak i mądry bardzo, zakochaliśmy się w nim wszyscy ;:108
Z dzieciaczkami spędzamy czas jak tylko chcą i póki chcą :wit
Ja dziś swój plan wykonałam, ale jestem zadowolona z siebie, truskawki opieliłam, trawę skosiłam, poleniuchowałam i jestem cała szczęśliwa, jutro niestety dzień przerwy w dziakowaniu, znowu badania, lekarze ;:219 a w piątek mam zaproszenie na czereśnie, no może w końcu najem się do syta ;:138
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Iwonko ;:196 to fajny cwaniaczek z tego piesia .Wiedział ,że zawinił dlatego nie chciał nawet patrzyć się na swoja panią.Też bym sie w nim zakochała.Też dzisiaj pracowałam w truskawkach obrywałam wąsy ,żeby sie nie rozrastały, pościnałam wszystkie przekwitnięte róże, a zostało jeszcze multum roboty .Niektóre połamane, robiłam też porządek za ogródkiem, bo powój tam szaleje i Rdest sachaliński .Ręce mam całe podrapane przez te moje kochanieńki,ale cóż miłość wymaga poświęceń :wink:
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Najedz się Iwonko tych czereśni do oporu, byś długo pamiętała ich smak, wszak to tak samo sezonowy owoc jak truskawki. Z tych najsmaczniejszych oczywiście.
A dochtorami się nie przejmuj, będzie dobrze. ;:196
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

:wit
Fajne zdjątka ;:63
O widzisz,czyli dobrze,że zadzwoniliście na policję z tym pięknym pieskie.
Mniej się szukali z właścicielem :wink:
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:wit
Iwonka ;:196 w końcu do Ciebie dotarłam :oops:
Pobuszowałam w ogródku, ile różnych kwiatuszków u Ciebie ;:138
Zaproszenie na kawkę przyjęłam i z przyjemnością posiedziałam w ogrodzie z tyloma cudnościami.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Iwonko nie wiem czy u Ciebie też taki upał? ja siedzę w chłodnym pokoju a Ty musisz tułać się po poczekalniach. Dobrego i pomyślnego dnia Kochana ;:196
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Iwonko wnusia pięknotka ;:167
Piesek miał szczęście ,że na Was trafił ;:333
Mam nadzieję ,że u doktorów jest klima
Zdrówka ;:196
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 15:01

Post »

Witaj..wspaniałe mebelki jest gdzie kawkę wypić.. ;:138 wcale Ci się nie dziwię że kochasz to oczko..jakbym takie miała też bym była w nim zakochana ;:108
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Faktycznie pięknego psa trafiłaś, ale trudno, ma właścicielkę :) A wnusia słodka, moje tak jak Jadzi -duże i rzadko do babci zaglądają , ale jeszcze syn nic nie ma , to kto wie :?: U mnie upał jak diabli, siedzę w domu jak Marysia i piję kawkę przy klawiaturze :)
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hej dziewczyny kochane, w ten największy upał musiałam się włóczyć po mieście, al jak wróciłam to padłam, wstałam dopiero, co prawda tam klimatyzacja, więc źle nie było, ale potem wracać trzeba było znowu w tą gorączkę ;:219 , zastanawiam się czy wieczorem nie pojechać podlać chociaż doniczkowce ;:108
Karolka, nie ma co trzeba siedzieć i czekać aż upał zelżeje ;:108
Reniu oczko to było moje marzenie od zawsze, działki nie miałam a o oczku marzyłam ;:306
Alu to wypasiony szpital onkologiczny, jest klima, jest wszystko jak trzeba, ale wyniki za dwa tygodnie, więc muszę czekać i się denerwować :wit
Marysiu upał nie do wytrzymania, jutro ma być jeszcze gorszy, jak to przeżyć, wizyty ledwo przeżyłam ;:185
Ewuniu cieszę się że do mnie dotarłaś, zdrówka życzę, to wtedy będziesz częściej u mnie bywać :wit
Aniu no inaczej być nie mogło, piękny pies i nie wierzyłam, że ktoś się go pozbył ;:108
Lucynko tak mi się chce tych czereśni bardzo, jak co roku muszę pojeść do syta żeby na rok starczyło ;:108
Jadziu dobrze, że to wczoraj zrobiłam co zaplanowałam, teraz to nie dało by rady ręką, nogą ruszyć ;:185
Awatar użytkownika
maniusika
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 20:50

Post »

Ja też nie znoszę upału ,dzisiaj od 6 podlewałam i pieliłam ale na południe to już tylko siedzenie pod lipką .. Nawet teraz wieczór ziemia tak nagrzana że aż parzy w twarz i nic nie mogę robić . Podlałam tylko te nowo posadzone a reszta jutro rano ..
Najgorsze to czekanie na wyniki , ja mam iść do szpitala z tą moją astmą i czekam na telefon że jest wolne miejsce . Ciekawe ile sobie poleżę .. . Nie znoszę szpitali bo nic nie ma do roboty i strasznie się nudzi a dni się wleką niemiłosiernie .. .
zapraszam do mego ogrodu..Janka
Moje -marzenia-maniusika -IV
Mój album
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”