Misiu są żagwiny w innych kolorach, bo dziewczyny mają, a tego nie poznałam i spytałam pani co to za kwiatek

Po południu słonka już nie było, tylko cały czas jakby wilgoć albo mżawka
Renatko dajesz w kość

murarek nie nazywaj, bo będziesz musiała im poszyć bluzeczki z imionami

Wszyscy wspominamy zwierzęta, które odeszły
Marysiu czyli potężna zmiana w ogrodzie

Bywam w paru watkach sprzedażowych, bo ja niestety nie szleje zakupowo z różnych powodów. Stary dom ciągle wymaga inwestycji i to kosztownych, a okres prosperity finansowej mam za sobą. Jestem na emeryturze

No ale ad rem! obrazki plamiste kupiłam razem z hibiskusem bylinowym (gratis) są wplecione w korzenie hibiskusa i nijak nie ma jak ich wykopać, pewnie z czasem jak się rozrosną

Wilczomlecz griffitha mam od Marty Koziorożec i ona ma watek sprzedażowy, którego pewnie Ty nie odwiedzasz

Mogę Ci kawałek wysłać, ale to co odrośnie bo już wiem że takie kwitnące nie wyjdą następnego roku. Floksa kanadyjskiego fiołkowego kupiłam wczoraj na placu a w necie przeczytałam że są też białe, o różowych nic nie wiem. Julcia zapytała czy chcę, ale jej to raczej szydlasty
Ewuniu przed aronią jest kuklik zwisły
Julciu kanadyjski jest wysoki ma ok. 30 - 35 cm a szydlasty się płoży. 10 maja 2016, o 22:46 wkleiłam swoje dwa a na poprzedniej stronie floks Kasi, który też mogę mieć i nie potrafię ocenić czy są podobne bo aparaty przekłamują kolory
Agatko 
w ogrodzie nawet najmniejszym trzeba mieć stale coś kwitnącego

a floksy są śliczne!
Witaj
Lucynko 
nie szalej tak przecież chwast w ogrodzie musi być a zdrowia szkoda, przyroda nie lubi pustki

. Mam nadzieję że Ci podlewa, żebyś przynajmniej tą czynność miała z głowy

Janiołek stareńki z Krakowa przyjechał, a floksika na moim placu wczoraj wykukałam.
Odpoczywaj i nie męcz się tak bo nie masz przyjemności ze swoje działeczki. Dobrej nocy
Małgosiu i u mnie nie mają, miała pani raz 2 szt. a poza tym kapusty, kalarepki i inne warzywka. Teraz żałuję że obydwu nie wzięłam

To Ty szkolona jesteś

wiem że trzeba świeże nasiona siać
Spóźnione tulipany kwitną
Dziękuję za odwiedziny!