Witam w słoneczną niedzielę
Aniu znalazłoby się jeszcze coś do zrobienia i może ocieplenie pozwoli. Poza tym mam dużo do wycięcia chabazi a i pojawiła się na horyzoncie piła spalinowa

Ja zebrałam wiosenny szpinak, ale przypomniałaś że chyba zbierałam nasiona rok temu, rukola sieje się w wielu miejscach, ale najwięcej w tunelu.
Dario dzień piękny chociaż wietrzny więc tylko odwiedziny i spacer bo na pracę chyba niezbyt dobre warunki. Chociaż Małgosia margo w gorszych pracuje i to często z niedomaganiem. Cóż młodość
Ewciu kiedyś miałam kupiony przez internet za 700 zł z rurkami PCV ale przy moich wiatrach szybko przekonałam się że nie zdaje egzaminu. Może nie potrafiliśmy dobrze rozciągnąć folii, a jak przyszedł mokry marznący deszcz i położył część leszczyny na tunelu to jedno przęsło się złamało i postanowiłam fundnąć sobie tunel na metalowej konstrukcji. Znalazłam młodego przedsiębiorczego człowiek z którym umówiłam się że za odpowiednią kwotę zrobi konstrukcję i postawi w ogrodzie. Wymiary takie jak tej poprzedniej 6x3 wys. 1,80. Cena 1800 zł, ale jest na ramie którą mogę przenosić w innej miejsce i jest spawany z grubych rurek. Myślę że jest to konstrukcja na lata. Można zrobić taniej, ale trzeba mieć kogoś kto pospawa, a Ty sama kupisz odpowiedni materiał i ktoś Ci to ustawi.
Kurzokwiatki muszą grzebać a chyba za głupie na tresurę

nawet mojej Loli nie da się wytresować
No to teraz idę na spacer z aparatem!

Miłej niedzieli!