Właśnie wróciłam z ogródka śniegu nadal mnóstwo na rabatkach i ścieżkach .Tam gdzie już śniegu nie ma pod Pinky winky pokazują sie nieśmiało śnieżynki .Fakt kwiatów jeszcze nie widać, ale są już łodyżki
ANULKO w sezonie zapach jest na prawdę uroczy szczególnie pod wieczór i wcześnie rano
KAROLCIU może nie jest aż tak zapchany jak widać na fotkach ,ale jednak jest .Jesienią zrobiłam trochę luzu ,ale sezon pokaże na ile zrobiło sie luźniej
KRYSIU floksy , malwy,piwonie to moje kwiaty z dzieciństwa z ogrodu mojej śp. babci .Było ich tam mnóstwo .Nie wyobrażam sobie bez nich mojego ogrodu .Hortensja ogrodowa kwitnie na całego i to każdego roku .Zmieniała już parę razy miejsce i dalej cudnie kwitnie i nie przemarza co bardzo ważne .Kwitnie na ubiegłorocznych i tegorocznych pędach .Muszę ją jednak podwiązywać ,żeby inne kwiaty miały również miejsce dla siebie .Przydałaby się jej taka obręcz i byłoby bez kłopotu
ANUSIU wszyscy już

w miejscu, a ja dziennie sprawdzam ile już śniegu ubyło

Nie mysl ,czy zastaniesz tulipany i inne cebulowe bo co ma być to będzie .Szkoda denerwacji
to dla Beatki cebulka Scheherezade przesadzana we wrześniu
Wrześniowy ogród też jest pełen kwiatów i kolorów