Wczoraj po południu nareszcie przyszła solidna burza,kilka godzin podlewało,cieszę się z tego deszczu,roślinki mają uciechę
Było już bardzo sucho.Nie ma to jak woda z nieba,każdy kącik najmniejszy podleje.
Muszę dziś spryskać chorującą magnolię,kupiłam nowy spryskiwacz,bo poprzedni znów nie działa
Majeczko Rosenfaszination jestem lekko zawiedziona

Na stronie Agel inaczej to wygląda niż w rzeczywistości.W realu kwiaty są blade,nie mają nic a nic z różem wspólnego,to na pewno.Sam kwiat jest duży,krzaczek kompaktowy,pędy się nie pokładają,mam ją od wiosny tego roku,więc jeszcze będę ją obserwowała.
Madziu pomidorki w tym roku bardzo pyszne,no najeść się ich nie mogę
Jeżówka nn zakupiona na giełdzie to hit nad hity,każdemu się podoba

Szkoda,że była tylko jedna sztuka,bo pewnie dwie bym kupiła od razu
Anetko u Ciebie podlało i u mnie nareszcie też,teraz spokojnie pojadę pooglądać i odchwaścić co nieco.
Jeżówki u mnie dobrze się mają i nie giną,więc pewnie dokupię jeszcze kilka.Twoje to absolutnie piękne
Gabi to prawda
Dorotka dzisiaj się z mamcią zobaczę,to wieczorem skrobnę Ci przepis,ale z tego co wiem,to rozrabia drożdże z mlekiem i psika
Novalis super róża,zdrowa jak marzenie,ciągle tworzy pąki,praktycznie nie ma przestoju w kwitnieniu.
Stephanie Baronnie zu Gutenberg następna piękność,kolejne kwitnienie i piękny widoczek
Charles Austin niezawodna róża,sztywne pędy,zdrowa i cóż chcieć więcej?
Green Jewel z Tip Top
Miłego dzionka wszystkim:)