Trzy rabatki...to jeszcze nie ogród!
- jolifleur
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 lip 2012, o 14:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Trzy rabatki...to jeszcze nie ogród!
Bejka, gdzieś Ty zaginęła ?

- annodomini
- Od: 13 sty 2008, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Myślałem, że tylko ja tak mam... Piwoni nie zetnę do domu (bo żal), ale jak ktoś poprosi, to wygołocę do zieminifredil pisze:Zawsze marzyłam aby mieć na tyle różności żeby móc bez żalu ściąć do wazonu.. Chyba mam jednak za mało, bo nadal szkodaA jeszcze łatwiej mi ściąć dla kogoś niż dla siebie.. Czasem ktoś z rodzinki poprosi o lilie i radośnie lecę z nożykiem i gotowe
W drugiej opcji, nawet by mi do głowy nie przyszło żeby ściąć taką piękność dla siebie do pokoju

Wypowiadam się na FO, gdy mam o czymś jakiekolwiek pojęcie,
gdy go nie mam, proszę innych o radę.
Pozdrawiam Skrytopodczytywacz Adam
gdy go nie mam, proszę innych o radę.
Pozdrawiam Skrytopodczytywacz Adam
- sweetdaisy
- Od: 15 sty 2015, o 19:21
Nie chcemy ciąć do domu, bo możemy podziwiać we własnym ogrodzie, a gdy komuś dajemy - to jakby przenieść kawałeczek naszego ogrodu komuś do domu 

- garden11
- 1000p
- Od: 3 gru 2014, o 10:16
U mnie koleżanki zawsze bukieciki do domu dostają 

- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Ewcia, to już wiem do kogo podjechać
Powiedz tylko czy daleko będę miała z Krosna 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Beatko witaj
Co słychać w Twoim ogródku? Już pewnie pierwsze wiosenne kwiatuszki pojawiły się ?

Co słychać w Twoim ogródku? Już pewnie pierwsze wiosenne kwiatuszki pojawiły się ?

- Edyta1
- Od: 20 paź 2011, o 00:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
AGNESS, miło Cię zobaczyć
. Dużo łatwiej jest być w kontakcie, jak się wie, jak wygląda rozmówca 

Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu
- garden11
- 1000p
- Od: 3 gru 2014, o 10:16
haha rzut beretem niemal- 90 km 

- bejka1970
- Od: 23 sty 2012, o 18:50
Kochani czytam wasze wpisy i od razu mi weslej,bo widzę ,że nie jestem sama ze swoimi dziwactwami
Kiedy ktoś chwali moje kwiaty to jakby moje dzieci chwalił
i wtedy gotowa jestem jak to napisał Adam wygołocić do gołej ziemi ,żeby się tym pięknem podzielić
Moje roślinki są jeszcze młode i nie mam jakiś super rozrosniętych kep,może kiedys jak będę miala ich dużo moje podejscie do ścinania zmieni się ,ale póki co uwielbiam chodzić wzdłuż rabatek i podziwiać kwiaty w ogrodzie
Ewuniu kochana nie zginełam tylko zarobiona jestem strasznie ,no i jak to na przedwiośniu...dzieciaki chorują
to i nastroju do pisania brak.
Agusia jak ogladam wasze zdjecia to mam co roku wrażenie ,że mieszkam na Syberii,u was tulipanki mają już takie ładne listki ,a u mnie dopiero czerwone noski zaczynają z ziemi wychodzić
w tamtym roku już pielilam,wyciapując przy okazji roślinki ,które dopiero kiełkowały gdzieś tam pod ziemią
teraz sie hamuję wszak ciagle mamy kalendarzową zimę
Edytko mnie widok Agi tak zaskoczył ,że aż sprawdzalam linki w stopce ,żeby sprawdzić czy to na pewno ta Agness
zawsze myślałam ,że właścicielka tak pieknego dojrzalego ogrodu jest starszą pania ,która od wielu ,wielu lat zgromadziła u siebie tyle cudnot
Reniu ,Sabinko,Ewuś ,Zuzka
wielkie za to ,że zaglądacie nawet kiedy ja nie mam czasu,jesteście kochane 

Ewuniu kochana nie zginełam tylko zarobiona jestem strasznie ,no i jak to na przedwiośniu...dzieciaki chorują

Agusia jak ogladam wasze zdjecia to mam co roku wrażenie ,że mieszkam na Syberii,u was tulipanki mają już takie ładne listki ,a u mnie dopiero czerwone noski zaczynają z ziemi wychodzić

Edytko mnie widok Agi tak zaskoczył ,że aż sprawdzalam linki w stopce ,żeby sprawdzić czy to na pewno ta Agness

Reniu ,Sabinko,Ewuś ,Zuzka

Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
A jak tam u Ciebie w ogrodzie kochana.
Pozdrawiam cieplutko.

- jolifleur
Bejka, u mnie wszyscy już po chorowaniu ;) A ja teraz nadrabiam na FO bo potem jak ruszę w zielsko, to dopiero trudno będzie się wyrwać do komputera
Pozdrowionka

Pozdrowionka

- bejka1970
Kasiu u mnie zimno i ponuro
codziennie rano widzę szron na trawie więc nie szaleję z porządkami ,bo te suche listki i badylki to zawsze jakaś ochrona dla nowych listków ,które już się klują pod spodem
cierpliwie
czekam na ciepełko
Ewuś ja w tym roku zdąrzyłam już zaliczyć dwa pobyty w szpitalu i zawarłam bliską znajomosć z kręgarzem ,a właściwie to mój em zawarł
Jakoś pechowo mi sie ten rok zaczął
za to niebieściaczki od ciebie ,co prawda w doniczce ale kwitną 

Ewuś ja w tym roku zdąrzyłam już zaliczyć dwa pobyty w szpitalu i zawarłam bliską znajomosć z kręgarzem ,a właściwie to mój em zawarł

- ASK_anulla
- Od: 25 cze 2013, o 13:44
Beatko, mam nadzieję, że wiosna przyniesie poprawę zdrowia u Twoich bliskich. A może ona właśnie na tę poprawę czeka...
U mnie w ogródku przydomowym już coś wiosną zapachniało, ale kiedy pojechałam na działkę, aby uwiecznić pierwsze kwiaty, zobaczyłam pączki przebiśniegów i jednego rannika. Też się nie spieszą.
U mnie w ogródku przydomowym już coś wiosną zapachniało, ale kiedy pojechałam na działkę, aby uwiecznić pierwsze kwiaty, zobaczyłam pączki przebiśniegów i jednego rannika. Też się nie spieszą.
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
- jolifleur
Dobrego kręgarza trudno znaleźć. Wiem z własnego doświadczenia, bo od wielu lat mam kłopoty z kręgosłupem. Na szczęście u mnie już w miarę dobrze
Wam też dużo zdrówka życzę
A niebieściaki niech Ci nastrój poprawiają
U mnie w ogródku pojedyncze zaczynają dopiero kwitnąć

A niebieściaki niech Ci nastrój poprawiają

U mnie w ogródku pojedyncze zaczynają dopiero kwitnąć

- bejka1970
Aniu jak miło znów cię czytać
Co słychać u sprawiedliwego jeźdźca apokalipsy
moje roślinki madre wiedzą ,że u nas zimniej niż na zachodzie kraju i nie spieszą się ,tylko mnie tak troszku zazdrośc gryzie jak widzę na forum już kwitnace
Ewunia na razie em jest na chodzie ,a to taki typ ,że jak nie boli to nie wolno przy nim nawet wymawiać tego brzydkiego słowa-lekarz
u mnie wiosenka daleko w tyle wiec pocieszam się zakupami
właśnie dostalam lilijki i piwonie od Wioli,wiec w poniedzialek wielkie sadzenie,bo sobota i niedziela w pracy niestety
Pozdrawiam i

Ewunia na razie em jest na chodzie ,a to taki typ ,że jak nie boli to nie wolno przy nim nawet wymawiać tego brzydkiego słowa-lekarz

Pozdrawiam i