Dzień dobry
Witam Was cieplutko w piękny słoneczny poniedziałek - szkoda że siedzę teraz za biurkiem
Tesiu - już przestępuję z nóżki na nóżkę kiedy balkonik znowu będzie taki ... zapchany po brzegi

w tym roku też poszalałam i będzie kolorowo na maxa.
Haniu haczer - ja jestem w trakcie sadzonkowania, robię na raty bo wożę szczepki z pracy.
Milenko Mandragoro - kleszcze się w tym roku wyjątkowo pospieszyły. Dobrze że M. nie kazał mi kicać w tej reklamówce do klatki schodowej
Gosiu Linetko - wczoraj w akcie desperacji i tęsknoty za letnimi widokami .... oglądałam fotki kwitnących pelargonii na rosyjskich stronach internetowych
Basiu Cynthio - najwyższy czas sobie przypomnieć bo za 3 miesiące to już utoniemy w takich soczystych kolorach
Haniu - sąsiadeczko u mnie też jak na razie bez strat ogródkowych, a z balkonowcami to tak jak u ciebie - kilka padła ale już są zamówione w to miejsce nowe - przyroda nie znosi próżni
Małgosiu Małgolinko - no właśnie widzę że coś Ewunia się nie melduje
Gosiu Amaro, Czereśnio, Patrycjo Filigranowa, Elciu, Magdalenko, Bożenko Muszelko - ławeczka, podusia, kawka, kawałeczek czegoś słodkiego, Kropka rozciągnięta na ciepłych kafelkach i cała masa kolorowych pachnących kwiatów - oj nie mogę się doczekać
Iwonko 0042 - Kropka już posmarowana, Albercik jutro idzie do weterynarza na szczepienie
Tosiu - jutro idę na działkę to popstrykam foteczki
Paulii - przezimowało tak około 80% roślinek także jestem zadowolona, nowe już zamówione, kolekcja nie tylko uzupełniona ale i powiększona

Jak tam Twoja ręka? Lepiej już?