Mój fijoł 12

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Mój fijoł 12

Post »

Cześć Ewa! jak pogoda u Ciebie dzisiaj? W całej Polsce ma być ciepło w najbliższych dniach, pewnie działasz w ogrodzie?
Czekamy na nowe fotki :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
mar33
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2012, o 16:35
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ewo no to marnotrawny wrócił na swoje pielesze, stwierdził, że nie ma jak u mamy w domu ;:306
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Ewciu,piękne jesienne zdjęcie wstawiłaś,a z kotami to tak jest że chodzą swoimi drogami,mój z kolei się obraził i nie ma go miesiąc albo więcej,od czasu jak ktoś podrzucił małego kotka i go przyjęliśmy ,razem może byli tydzień i stary się gdzieś wyniósł,może przyjdzie kiedyś jak twój,pozdrawiam :wit ;:196
Awatar użytkownika
Ignis05
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 gru 2009, o 14:08

Post »

Podobna sytuacja miała miejsce niedawno u moich sąsiadów. Dostali pieska i kot się obraził i wyprowadził. Jednak po jakimś czasie zaczął krążyć po okolicy i chyba sprawdzał, czy ten pies jeszcze tam jest.
Właściwie to nie wiem, czy już do nich wrócił?
:wit
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Ewuś ciekawa historia z marnotrawnym kotem, mnie dzisiaj zaginął Lucky a syn mówi że poszedł na panienki ale niechby wrócił jak najszybciej bo tęsknię za jego nachalnymi prośbami o głaskanko ;:167
A jak fotki :?:
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kiszka :evil: Nie ma fotek, choć karta pamięci w aparacie wymieniona i pewnie to wcale nie była główna przyczyna braku współpracy z maszyną :evil: Zdjęć natrzaskałam mnóstwo-maszyna nie widzi karty ;:145
Marzena, właśnie się tłumaczę :(
Krysiu, kot nic nie chce powiedzieć :roll: Ale upiera się, że tu mieszka i pcha się do domu, a także całym kotem doprasza się głasków.
Janek-co do nielubienia głasków będę się kłócić z naukowcami :D Większość moich kotów nastawia się do głasków, choć może one wiedzą, że to ludzie pragną tego bardziej.
An-ko, kocur upiera się, że będzie z nami mieszkać :D Jego determinacja powoduje, że zaczynam wpuszczać go do domu.
Ewa, byłam pewna, że stracił życie. Przez długi czas w ogóle się nie pojawiał, by teraz się wprowadzić. Wygląda na to, że na dobre, śpi na parapecie :D
Gosia, koty są niesamowite :D
Kasia, planowałam pracę w ogrodzie, ale chyba sobie odpuszczę :( Paskudnie zimno, wietrznie i pochmurno :evil:
Marysiu, kocur pakuje się na kolana i wygina :roll:
Marta, to nie moje zdjęcie, choć bardzo piękne-moje siedzą w aparacie :evil:
Krysiu, nie mam pojęcia, dlaczego kot wrócił po kilku latach-domowy był.
Majka, to bardzo prawdopodobne. Instynkt gna kocury nie wiadomo gdzie, potem wracają. Ten mój zaginiony musiał trafić w jakieś wspaniałe miejsce, skoro dopiero po tylu latach wrócił :roll: A przed zaginięciem jeździł w taczce ze zgrabionymi liśćmi i nie odstępował mnie na krok w ogrodzie.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2012, o 20:37

Post »

Ewo Wspaniała historia z kotem, bardzo zazdroszczę wciąż czekając na Alika, który zaginął 1,5 roku temu, może za pół roku wróci? Nie wypuszczaj go z domu bo znów polezie, skoro był łagodny to może ktoś go zamknął w domu i mieszkał tam przez 2 lata. Co do aparatu to znajoma miała podobnie tyle, że jej odczytywał kartę tylko nie dało się zdjęć otworzyć, okazało się, że był wirus i trzeba było kartę sformatować ale jakoś inaczej bo na komputerze normalnie się nie dało, informatyk jej to robił. A może do komputera wdarł Ci się wirus z internetu i blokuję aparat? Może poradź się jakiegoś informatyka?
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

Mój komputer czasem też tak fiksuje. Czasem widzi aparat, a czasem nie. Tylko ja zrzucam zdjęcia przez kabelek - bez wyjmowania karty. Kabelek podłączam aż do skutku :oops:
Awatar użytkownika
ElzbietaaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sie 2008, o 14:57

Post »

U mojej mamy też kocisko wróciło po paru miesiącach :shock: Brat nazwał go Bambuła i pomyślał, że lepiej
będzie mu na wsi. Chyba nie było mu lepiej, wrócił na Nowy Rok ;:oj i miał już u nich kocią emeryturę ;:333
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Michał, tego kota już dawno opłakałam i odżałowałam. Tymczasem wrócił jakby nigdy nic i mieszka. Wcale nie ma chęci wychodzić na dwór, nawet jeśli już się zdecyduje, trzyma się ogrodu :D Wygląda już nieco lepiej, choć nadal jest okropnie brudny, a nie mam odwagi go kąpać (duży jest i ma długie pazury). Do tej pory używam przełączki, która ma wejście USB-może to jest przyczyna tego, że komputer jej nie widzi (pokazuje dysk przenośny).
Iza, dziecko obiecało poszukać kabelka :?
Elżbieta, koty są zadziwiające :D Każdy z moich ma inny charakter i upodobania. Najbardziej lubię, kiedy wszystkie idą ze mną na obchód ogrodu :D Okazja do brykania. Zachowują się tak, jakby wiedziały, że lubię patrzeć na ich dzikie gonitwy.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2011, o 16:48

Post »

Ewuś, cieszę się, że odzyskałaś kota, mój mały zapewne już się nie odnajdzie. Ktoś musiał go zabrać daleko. ;:145
Jak tam prace ogrodowe i przygotowania do zimy. :?: Pogoda piękna można spokojnie działać na grządkach. ;:108
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37

Post »

Ewciu piszesz ...
planowałam pracę w ogrodzie, ale chyba sobie odpuszczę :( Paskudnie zimno, wietrznie i pochmurno :evil:
Mądre podejście i świadczy o szacunku do siebie i dbałości o zdrowie.
Czego nie zrobimy teraz całkiem spokojnie można to zrobić wiosnę - tak podchodzę każdej jesieni i nie mam stresu,że z czymś nie zdążę.
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Cześć Ewciu ;:196
wczoraj było bardzo przyjemnie na dworze, pomyślałam, że siedzisz w ogrodzie i praca wre :D
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Stasiu, ten mój już dawno opłakany, a wrócił. Z kotami nigdy nie wiadomo.
Krysiu, porządki leżą odłogiem. Zakładam, że jeśli nie jesienią, to wiosną zrobię, co należy.
Majka, wczoraj zrobiło się ładnie po 16 :roll: Zanim się wykaraskałam z domu...No i nadal nic nie zrobiłam w ogrodzie. Może choć trochę obeschnie po weekendowych opadach :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
magry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 wrz 2009, o 19:20

Post »

A co Ty dziewczyno masz jeszcze do roboty w ogrodzie ?.Ja tylko zbieram listki z kamiennych górek.Wiesz jaka to przyjemna praca ?.Biorę do ręki każdy pojedynczy
listek i do wora.A jaka wyciszająca !
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”