Taka głucha cisza tu była

Nerki znowu kroiłaś

jak nie, skoro jest tylko na OG w sprzedaży i to zawsze ze statusem braku na magazynie ;] Niby można kupić na ebay albo zza granicy no ale nie miałam na myśli zakupu, gdzie cena wysyłki przewyższa wartość storczykaactus pisze:Aniu nie jest ciezko kupic
Słyszałam, że na zmianę pogody w kolanach strzela, ale, ze kwiaty intensywniej pachną to jeszcze nieDusiaaa pisze: kwiaty intensywniej pachną przed deszczem i na zmianę pogody
Ooo żesz.... To musiało bolećactus pisze:Gorzej ,palec sobie na wylot igla przebilam.Najgrubsza jaka mamy do tego ,na szczescie sterylna byla
![]()
Kaśka zamiast płakać to się śmieje, no niesamowita kobieta noactus pisze:Gorzej ,palec sobie na wylot igla przebilam.Najgrubsza jaka mamy do tego ,na szczescie sterylna byla
![]()
Bo ona to jest szalonaCallanthe pisze:Kaśka zamiast płakać to się śmieje, no niesamowita kobieta noactus pisze:Gorzej ,palec sobie na wylot igla przebilam.Najgrubsza jaka mamy do tego ,na szczescie sterylna byla
![]()
![]()
Ale mam nadzieję, że palec cały?
Ja może trochę "obok" tematu ale zainteresowało mnie, czy Ty Kasiu pielęgniarką jesteśactus pisze:Gorzej ,palec sobie na wylot igla przebilam.Najgrubsza jaka mamy do tego ,na szczescie sterylna byla
![]()
Tak Aniu ,na bloku operacyjnymajania pisze:Ja może trochę "obok" tematu ale zainteresowało mnie, czy Ty Kasiu pielęgniarką jesteśactus pisze:Gorzej ,palec sobie na wylot igla przebilam.Najgrubsza jaka mamy do tego ,na szczescie sterylna byla
![]()
?