"Ładne kwiatki"... spod wiejskiej chatki
- lora
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: "Ładne kwiatki"... spod wiejskiej chatki
Basiu o rany do szuflady pojechała czy co 

-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Basiu dawaj fotki,kocham Twoje klimaty,a w domku takim się urodziłam i mieszkałam 35lat

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Basia nas zdradza z FB 

A to zdrajca,a taka spokojna nam się wydawała, cicha i co??? poszła do konkurencjiMaska pisze:Basia nas zdradza z FB

- ra_barbara
- Od: 15 sty 2010, o 10:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Mariolka i Pati to przynajmniej nie wydały mnie co ja wyprawiam za plecami FO
To nie jest tak z tą zdradą Marysiu
Wkurza mnie okropnie zasięg internetu zdjęcia wcisnąć, to jakaś masakra, nie chcą mi sie też otwierać Wasze zdjęcia w wątkach.Wzięłam się więc za dzierganie.
FB też nie chodzi najlepiej połowy zdjęć na osiach nie mogę obejrzeć.
Za 3-miesiące kończy mi się umowa z OR***E już teraz mogę przedłużyć i nie wiem co robić jaką opcje wybrać, czy zostać przy tym pomarańczowym dziadostwie czy zmienić operatora, czy co?
Wybieram się do szuflady na dniach tylko nie wiem na których ....dniach, tak mnie tam ciągnie że aż....
Misiu wszystko wkoło mamy zagrodzone a na siatce wije się ...winobluszcz i żywoplot z ligustra i chojoki i świerki.Za gęsto ale podglądacze nie wiele wypatrzą
Bogusia nigdy już chyba nie będę spokojna- ten typ tak ma...niestety
A FB zaprzyjaźniony ale nie zdradzę FO.Było 1-wsze
winobluszczowo

tak było zanim kupiliśmy...
tu się wyrżnęło nowe drzwi wejściowe i zrobiono schody..
i się robiło werandę...
i pałac pod blachą...

"Łazienka" zniknęła

z moją najmłodszą córeCką

domowo "...rasowo" a jednak
i
...mieć nałogi nie mieć zmartwień....zdrowym i wesołym być

A na koniec taka sentencja.... 
Dobrego tygodnia Moje Drogie

To nie jest tak z tą zdradą Marysiu

Wkurza mnie okropnie zasięg internetu zdjęcia wcisnąć, to jakaś masakra, nie chcą mi sie też otwierać Wasze zdjęcia w wątkach.Wzięłam się więc za dzierganie.
FB też nie chodzi najlepiej połowy zdjęć na osiach nie mogę obejrzeć.
Za 3-miesiące kończy mi się umowa z OR***E już teraz mogę przedłużyć i nie wiem co robić jaką opcje wybrać, czy zostać przy tym pomarańczowym dziadostwie czy zmienić operatora, czy co?

Wybieram się do szuflady na dniach tylko nie wiem na których ....dniach, tak mnie tam ciągnie że aż....

...i wiem co mówię, pijana nie jestemRuda2011 pisze: a mówisz, że nie lubisz .... dziada.

to dom (czworaki) w którym mieszka Stasia, w jednej części.Ogrodzenie Marysiu zrobiliśmy natychmiast po kupnie, jedynie ten kawałek od str. sąsiadki Zołzy też musieliśmy ogrodzić z powodu gruzowiska które nam urządziła tuż tuż.Wcześniej tak dobrze było między nami że odgradzać nie było sensu, no ale są ludzie i..... taki właśnie wylazł z niej parapetMaska pisze:A czy dom naprzeciwko (pierwsze zdjęcie) jest dalej taki jak na zdjęciu?

Misiu wszystko wkoło mamy zagrodzone a na siatce wije się ...winobluszcz i żywoplot z ligustra i chojoki i świerki.Za gęsto ale podglądacze nie wiele wypatrzą

Bogusia nigdy już chyba nie będę spokojna- ten typ tak ma...niestety

winobluszczowo

tu się wyrżnęło nowe drzwi wejściowe i zrobiono schody..

i się robiło werandę...

"Łazienka" zniknęła

z moją najmłodszą córeCką

domowo "...rasowo" a jednak

i

Dobrego tygodnia Moje Drogie

Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
- zuzanna2418
- 1000p
- Od: 15 maja 2013, o 09:59
Basiu, wspaniałe zdjęcia! Przeobraziliście to miejsce genialnie! Geniusz ludzki zwycięża wszelkie przeciwności! Niech Ci czas w szuflandii szybko zleci. 

Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję
Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie

moje wątki miastowe i wiejskie
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
No i dobrze, że Marysia zdradziła, to przynajmniej żeś się zmobilizowała do wstawienia takich świetnych zdjęć z transformacji Waszego domku
A z O...to jaki Ty masz internet? My mamy radiówkę, jako awaryjną, i sobie chwalę - u nas mało co ma zasięg, ta radiówka też nie śmiga jak porsche, ale wystarczająco do pracy, ogladania FO i FB 

- ra_barbara
- Kontakt:
Zuzo kochana ja do szuflady ino w celach towarzyskich za nianie będę robić kilka dni, nie wracam na zimę
do blokowego betonuuuu 

Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
- Maska
- Kontakt:
W domach z betonu
nie ma wolnej miłości
są stosunki małżeńskie oraz akty nierządne
Casanova tu u nas nie gości
Basiu no to mi się podoba
chociaż ja nie pytałam kiedy tylko jak
tzn jak nie wzięłaś geodety, który wytyczył granicę to te umowne granice się nie liczą i baba jak up.... to ma rację
Ja też mam radiówkę i rozejrzyj się u siebie za takową , problem jest tylko wtedy jak prąd wyłączą, bo mamy ruter, ale jak Ty masz jeden komputer to nawet wyłączenie prądu nie przeszkadza uff!
nie ma wolnej miłości
Basiu no to mi się podoba

Ja też mam radiówkę i rozejrzyj się u siebie za takową , problem jest tylko wtedy jak prąd wyłączą, bo mamy ruter, ale jak Ty masz jeden komputer to nawet wyłączenie prądu nie przeszkadza uff!
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
A my to mamy router z baterią, co oczywiście nie na wiele się zdaje, jak się ma laptop, którego bateria trzyma 10 minut, ale generalnie, przy dobrym laptopie i/lub generatorze, to jest jakieś rozwiązanieMaska pisze:W domach z betonu
nie ma wolnej miłości
Basiu no to mi się podobachociaż ja nie pytałam kiedy tylko jak
tzn jak nie wzięłaś geodety, który wytyczył granicę to te umowne granice się nie liczą i baba jak up.... to ma rację
![]()

- Maska
- Kontakt:
Pati ,ale takie przerwy dla nas są bardzo higieniczne; Ty co innego to jest Twój warsztat pracy 

- Joanna_68
- 200p
- Od: 3 lip 2008, o 20:42
Basiu ale zmian poczyniliście.Fajnie tam u Ciebie.
Ładny awatarek, sama udziergałaś kotki?
Ładny awatarek, sama udziergałaś kotki?
Pozdrawiam Aśka
- ra_barbara
- Kontakt:
Asiu koty będę dziergać jak już śniegi mi zasypią drogę do lasa bo wciąż nas tam gna...
Dzień Kolejarza dziś mam

Marysiu, Pati ja właśnie mam radiowy z routerem 3 G., tylko że bateria w nim nie trzyma długo, ostatnio nie mieliśmy światła 13 godzin... po za tym w laptopie już dawno baterię wykończyłam a nie chce nowej kupować bo myślę o nowym laptopie w przyszłości, może niedalekiej
2-lata wstecz miałam modem nooo to było dopierooo przechlapane
A co do granicy to była wytyczona wcześniej, są słupki graniczne i geodeta nie był potrzebny, my musieliśmy sie odgrodzić na długości ok.20metrów bo sąsiadka rozsypała w granicy między nami gruz budowlany, to jest wbrew prawu, grzecznie zwróciłam jej uwagę oraz sołtys, prosiłam ją o ten gruz że ja chętnie wezmę bo mi potrzebny, się nasłuchałam przekleństw na mój temat...aaa szkoda gadać
Teraz od czasu do czasu coś pod nosem psioczy na mój temat a ja uciekam by nie słyszeć i sie nie złościć, na szczęście ona nie jest tu na stałe ufff...
Dzień Kolejarza dziś mam

Marysiu, Pati ja właśnie mam radiowy z routerem 3 G., tylko że bateria w nim nie trzyma długo, ostatnio nie mieliśmy światła 13 godzin... po za tym w laptopie już dawno baterię wykończyłam a nie chce nowej kupować bo myślę o nowym laptopie w przyszłości, może niedalekiej

A co do granicy to była wytyczona wcześniej, są słupki graniczne i geodeta nie był potrzebny, my musieliśmy sie odgrodzić na długości ok.20metrów bo sąsiadka rozsypała w granicy między nami gruz budowlany, to jest wbrew prawu, grzecznie zwróciłam jej uwagę oraz sołtys, prosiłam ją o ten gruz że ja chętnie wezmę bo mi potrzebny, się nasłuchałam przekleństw na mój temat...aaa szkoda gadać

Teraz od czasu do czasu coś pod nosem psioczy na mój temat a ja uciekam by nie słyszeć i sie nie złościć, na szczęście ona nie jest tu na stałe ufff...
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Basiu to z okazji Dnia Kolejarza
super zdjęcia ...cudnie obrósł winobluszcz płot...a mnie nie dano tego zrobić "bo będzie nowy płot "i tak już 8lat minęło i nawet nie słychać nic o tym płocie...najgorzej jak jest wspólnota rodzinna...
..to świetnie że do szuflady jedziesz tylko na kilka dni...

super zdjęcia ...cudnie obrósł winobluszcz płot...a mnie nie dano tego zrobić "bo będzie nowy płot "i tak już 8lat minęło i nawet nie słychać nic o tym płocie...najgorzej jak jest wspólnota rodzinna...

..to świetnie że do szuflady jedziesz tylko na kilka dni...

-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Basiu nie wracaj ,nie ma jak swojskie klimaty i własny kąt